Кинески портал Sina: Руске ракете „Авангард“ стижу до Вашингтона за само 15 минута

НАГЛАШАВА: АМЕРИКАНЦИ ЗА ТО ВРЕМЕ НЕЋЕ СТИЋИ НИ ДА КАФУ ПОПИЈУ

* „У случају могућег сукоба Русије и САД - америчка приобална подручја биће без одбране од концентрисаног напада „Авангарда“ иако Американци имају најнапреднији одбрамбени систем на свету“

_____________________________________________________________

       РУСКИ војни системи „Сармат“, „Авангард“ и „Јарс“ имају изванредна борбена својства, изузетно су опасни за потенцијалног непријатеља, објавио је кинески портал Sina.

       Оценио је да опремање руских ракетних снага ракетама домета већег од десет хиљада километара „доводи Америку у очајну ситуацију“.

       Кинески портал је посебну пажњу посветио ракетном систему Авангард. Уз оцену да америчке снаге ПВО нису у стању да пресретну ту ракету због њеног стелт-корпуса и феноменалне брзине.

       Наводи да „Авангард“ може стићи до Вашингтона за само 15 минута:

       „За то време Американци неће имати времена ни да попију шољу кафе. У случају могућег сукоба Русије и САД - америчка приобална подручја биће без одбране од концентрисаног напада „Авангарда“ иако Американци имају најнапреднији одбрамбени систем на свету“. Та  ракета је руско војно ремек-дело и по својим борбеним карактеристикама можда је и страшније оружје од нуклеарне бомбе“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари