ДУГИН: Издржи још мало Србијо, Русија се буди - све ћемо вратити назад!

РУСКИ ГЕОПОЛИТИК И ЕВРОАЗИЈСКИ ПОКРЕТ УПУТИЛИ ПИСМО ПОДРШКЕ ПАТРИОТСКОМ БЛОКУ СРС, ОБРАЗА И СНП НАШИ

Александар Дугин

  • Они који данас у Србији раде у служби савремене Европе, САД-а, либерализма и „европских вредности“, не издају само Србију, не само Косово, не само православље, него и саму хришћанску Европу
  • Проамеричка политика у Србији није непријатељска само за Србе и Србију, него и за Европу. Срби су дужни да бирају српску власт, а не клику проамеричких издајника
  • Што више Русија постаје проруска, враћајући се сама себи, својим православним коренима, тиме она све више спознаје неопходност да подржи Србију. И у кључном тренутку руска Русија је дужна да устројава српску Србију. Србију Војислава Шешеља, Србију која не издаје Косово, која не издаје саму себе

        Драга српска браћо!

        Ја вам се обраћам, јер веома волим српски народ и нисам равнодушан према његовој судбини. Србија је херојски народ који је у последњим деценијама био жртва Велике Игре две супротне стране - Запада који иде ка свом духовном крају, дегенерацији и губитку људског достојанства и свих европских вредности и православног света, са центром у Русији, који се храбро бори (не увек успешно и ефикасно) да људи буду људи, да имају право на слободу, избор своје религије, право на нормалну здраву породицу, на сопствени идентитет.

        У Србији су избори и од њих много зависи. Шта конкретно? Шта је у питању? Данас се решава судбина Србије: може ли Србија издржати док се у потпуности пробуде руска браћа, док се не сруши пропадајући атлантски Запад, док народи Европе не сруше финансијску олигархију, ослободе се ропства и поврате сами себи и изграде слободну Европу, заједно са Русијом, са осталим православним народима, европску Европу или ће се она поклонити пред диктатом светске елите, властима долара, америчкој хегемонији, устројитељима геј парада и хулитељима хришћанских светиња и таква отићи (и то није сигурно) у такву разрушену Европу, издајући своју историју, своје Православље, своју земљу, напустивши Косово, остављајући своју браћу у Републици Српској и тако нестати.

        Они који данас у Србији раде у служби савремене Европе, САД-а, либерализма и „европских вредности“, не издају само Србију, не само Косово, не само православље, него и саму Европу, јер је класична хришћанска Европа данас поробљена тоталитарном финансијском олигархијом која европском друштву намеће оне вредности које су му суштински потпуно стране.

        Проамеричка политика у Србији није непријатељска само за Србе и Србију, него и за Европу.

        Због тога ја подржавам на овим изборима патриотски блок Српске радикалне странке и њених коалиционих савезника.

        Шешељ је својом храброшћу и својим мучеништвом у атлантистичким тамницама доказао да само он има право да представља праву Србију - слободну и независну, поносну и ону која се не савија пред притиском жестоког и подмуклог непријатеља.

        Коначно, Срби знају кога да бирају и мој циљ није да намећем своје мишљење. Али, једно је јасно: Срби су дужни да бирају српску власт, а не клику проамеричких издајника.

        Ја не сумњам, ако можемо издржати још мало, онда цена коју je платилa Србијa, ваше страдање, ваше боли из 90-их и 2000-их, онда све невоље Срба неће бити узалудне. Ви видите да се Русија постепено буди, сувише споро, недопустиво споро, али ипак...

        Москва је јасно показала да неће дозволити Сједињеним Америчким Државама да саме владају у свету - ни у свету, ни у Европи.

        Русија је одувек била савезник православне Србије. Што више Русија постаје проруска, враћајући се сама себи, својим православним коренима, тиме она све више спознаје неопходност да подржи Србију. И у кључном тренутку руска Русија је дужна да устројава српску Србију. Србију Војислава Шешеља, Србију која не издаје Косово, која не издаје саму себе. Србију која наставља своју страшну херојску борбу.

        Снаге светскога зла већ тетурају. Глобална криза узраста у још већим размерама. Ми смо дужни да се уздамо у себе и у нашу браћу, пријатеље, у наш словенски православни савез. Тако ми можемо створити Велику Европу у којој ће и Србија наћи достојно место као европска авангарда православне цивилизације.

        Ја позивам Србе да направе патриотски избор! Издржите само још мало, тамна ноћ бива само пред свитање! Све ћемо повратити назад!

Живела Србија!

        Александар Гељијевич Дугин,

        саветник С. Наришкина - Председавајућег Државне Думе Руске Федерације,

        председник Међународног Евроазијског Покрета, шеф катедре Социологије међународних односа Московског државног универзитета М. В. Ломонсов

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари