Због лажног пријављивања ухапшен Дејан Ђорђевић купац „Мегатренда“

ПРИЈАВИО ДА СУ ГА НАПАЛА ДВА МУШКАРЦА, А ТО СУ БИЛИ ОТАЦ И СИН КОЈИМА НИЈЕ ПЛАЋАО КИРИЈУ ЗА СТАН

Дејан Ђорђевић

* Досадашњи власник Универзитета "Мегатренд" Мића Јовановић изјавио да је тражио раскид уговора са Ђорђевићем, након што је установио да купац нема новца

_________________________________________________________________

        ДЕЈАН Ђорђевић, који је купац Универзитета "Мегатренд" у Београду, ухапшен је због сумње да је лажно пријавио да је над њим извршено разбојништво.

        Ђорђевић је ухапшен по налогу Трећег основног тужилаштва у Београду.

        Осумњиченом се на терет ставља кривично дело „лажно пријављивање“, а у тужилаштву ће бити испитан у понедељак, 9. новембра, речено је Танјугу у том тужилаштву.

        Ђорђевић је лажно пријавио да су му синоћ у стан ушла три непозната мушкарца и одузела му два телевизора и лакше га повредила.

        Испоставило се да су у питању власници стана којима је осумњичени дуговао новац за кирију и који су му претходно најавили свој долазак.

        Полиција је идентификовала и обавила разговор са двојицом мушкараца који су осумњичени да су напали Ђорђевића, а реч је о власнику стана и његовом сину, од којих изнајмљује ту некретнину, преносе "Вечерње новости".

        Они су изјавили полицији да су јуче дошли у стан како би покушали да из њега избаце Ђорђевића, јер месецима не плаћа кирију. Претходно су му и писаним путем најавили свој долазак.

        Из стана су изнели два телевизора који су њихово власништво. Полиција је о свему обавестила надлежно тужилаштво, које је наложило да се поводом тог догађаја достави извештај.

        Осим што је пријавио напад, Ђорђевић је затражио и лекарски извјештај и констатоване су му „лакше телесне повреде“.

        Досадашњи власник Универзитета "Мегатренд" Мића Јовановић изјавио да је тражио раскид уговора са Ђорђевићем, након што је установио да купац нема новца.

        Ђорђевић је, међутим, демантовао да је поднесен захтев за раскид уговора.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари