УОПС очекивано стао на страну Лутовчеве Демократске странке

ИАКО ЈЕ БИО ЈЕДАН ОД ГЛАВНИХ ГОВОРНИКА „1 ОД 5 МИЛИОНА“, ЛЕЧИЋА ОСУМЊИЧИЛА ДА ШУРУЈЕ СА ВУЧИЋЕМ

Ништа му не вреди што је био главни говорник

против "Вучићеве диктатуре"

        УДРУЖЕНА опозиција Србије (УОПС) саопштила је да подржава Демократску странку и њеног легалног председника Зорана Лутовца у борби против "покушаја нелегалног преузимања странке кроз лажне изборе нерепрезантативне мањине бивших и садашњих чланова".

       УОПС је оценио да је Демократска странка на челу са Зораном Лутовцем "један од стубова борбе за нормалну Србију, што су доказали кроз борбу за слободне и поштене изборе, доследност у бојкоту лажних избора и доприносу јединства опозиције у борби против штеточинског режима Александра Вучића."

       "Због тога је на мети режима Александра Вучића, свих његових медија и таблоида. Са друге стране сви они који раде против такве Демократске странке и јединства опозиције добијали су његову пуну подршку. То одлично препознају чланови Демократске странке, али и демократска јавност", наведено је у саопштењу.

       Удружена опозиција је најавила да ће са дешавањима у ДС упознати партнере у Европској унији и другим земљама, као и међународне институције које се баве владавином права.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари