Шутановац Јанковићу: „Саша, је л` ти то мени претиш? Човече, умиј се хладном водом”

ПОКОШКАЛИ СЕ ТВИТОВИМА ПОВОДОМ НАПAСТВОВАЊА ДЕВОЈЧИЦЕ У ТРАМВАЈУ У БЕОГРАДУ

* `Умивање“ је дошло након ових речи Саше Јанковића: „Биће боље да не отварате даље ту тему, верујте. Начин на који сте се, као министар, носили са уличним проблемима, завршио је на крају доста високо, али ван јавности. Боље да тако остане. Као и детаљи ноћи после прве конвенције у Београду, Србија је отишла даље”

__________________________________________________________________________

         КО ЈЕ крив због напаствовања девојчице у трамвају - на Твитеру су мишљења разменили бивши председник Демократске странке Драган Шутановац и лидер Покрета слободних грађана Саша Јанковић.

         Јанковић је за тај инцидент окривио садашњу власт, а Шутановац је дијалог окончао речима да се бивши заштитник грађана   „умије хладном водом”, додајући да је то цитат.

         Прво се огласио Шутановац, који је навео да је потпуно бесмислено доводити у везу реакцију, односно одсуство реаговања путника у трамвају са актуелном влашћу:

         „Ко зна колико пута и кад су се десиле сличне ствари, а људи само окретали главу. Солидарност и солидност не зависи од власти, много пре од кућног васпитања”, написао је Шутановац.

         На то је ретвитовао Јанковић: „Или ће ипак бити да ова власт, и не само она, деценијама од људи прави беспомоћне јединке, пригњечене између све бахатијег криминала и све тоталитарније државе, као између чекића и наковња. Јер се плаши слободних, јаких грађана”.

         Бивши председник ДС је на то одговорио Јанковићу: „Видиш Саша, и сам си био власт, а секретар у министарству то јесте, па одлично знаш какво је стање било и штета што тад није постојао Твитер, па да оптужиш власт коју год”.

         Шутановац је окачио и слику једног човека за којег је рекао да је „та бараба напала његове пријатеље и да се умешао да их одбрани":

         „Ти као омбудсман ниси оптужио власт, већ нас све ставио у исти кош. А сада видиш како је тешко бити у опозицији оваквом режиму”, казао је Шутановац.

         На то је Јанковић узвратио: „Биће боље да не отварате даље ту тему, верујте. Начин на који сте се, као министар, носили са уличним проблемима, завршио је на крају доста високо, али ван јавности. Боље да тако остане. Као и детаљи ноћи после прве конвенције у Београду, Србија је отишла даље”  - твит је Јанковић.

         Шутановац је на то одговорио поруком:

         „Саша, је л` ти то мени претиш. Човече, умиј се хладном водом”.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари