Михајловић: Само они којима је стало до власти могу нападати Вучића због Косова

ОПТУЖИЛА ЂИЛАСА, ЈЕРЕМИЋА И ОБРАДОВИЋА ДА СУ УЧИНИЛИ СВЕ ГА ОДВОЈЕ ОД СРБИЈЕ

 

        

ПОТПРЕДСЕДНИЦА владе и чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је данас да само они којима је стало до власти и личног интереса могу да нападају председника Србије Александра Вучића јер се бави Косовом.

         Михајловић је оптужила припаднике опозиције Драгана Ђиласа, Вука Јеремића и Бошка Обрадовића да су учинили све да Косово одвоје од Србије и да, док су били на власти, нису имали храбрости за политичке преговоре са косовским Албанцима.

         "Нисте смели да кажете где ће Србија бити за 20 или 30 година, ако то питање будемо игнорисали због ситних политичких интереса, не марећи за последице по стабилност, по развој, по демографску обнову Србије", казала је Михајловићева.

         Михајловић је у писаној изјави оценила да су људи у Србији дали подршку Вучићу, јер је "показао да уме да се хвата у коштац и решава тешке проблеме", за разлику од припадника опозиције који "нуде повратак у прошлост".

         "Док се Вучић бави опстанком Србије, такви воде рачуна само о својим ситним политичким и личним интересима и нападима на њега покушавају да зауставе сваки развој и да казне грађане Србије што нису изабрали њих. Али, свака кап мржње коју шаљете јесте корак уназад за Србију", указала Михајловићева.

         Она је оценила да би Србија требало да као друштво "сабере снаге, ма колико били различити".

         "И ви из цркве, и ви из цивилног друштва, и ми који смо у Влади и на одговорним позицијама, и представници других политичких странака. Наша снага и воља је заједништво и то је оно што ће водити Србију и за 50 година", казала је Михајловић.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари