„Један од пет милиона“ у Новом Саду није одржан, а Ђилас тврди „Вучићев режим почиње да пада“

УГАСИО СЕ БЕЗ ОБЈАШЊЕЊА НАКОН 16 НЕДЕЉА, ОРГАНИЗАТОРИ СЕ НИСУ НИ ПОЈАВИЛИ

Овако је било, али изгледа да ни "домовина"

више није што им је била

* Окупило се само тридесетак људи који су били видно разочарани што се није појавио нико од оних који су до сада организовали и водили протесте да им се обрати и објасни шта се догодило, а није било ни озвучења, нити транспарената. Потпуно је засад нејасно: да ли се ради о привременој осеци, урушавању протестне енергије или о нечијем мигу организаторима да `подигну ручну`

___________________________________________________________________________

         ПРОТЕСТ "Један нод пет милиона" није вечерас одржан у Новом Саду, како је то било уобичајено петком у 19 сати, али се на Позоришном тргу ипак окупило тридесетак људи, који су дошли да протестују.

         Људи су били видно разочарани што се није појавио нико од оних који су до сада организовали и водили протесте да им се обрати и објасни шта се догодило, а није било ни озвучења, нити транспарента.

         Иако су новинари покушали да сазнају разлоге због којих протеста није било, у томе нису успели.

         На званичној страници протеста ове недеље није осванула најава како је то било претходних 16 пута.

         У Србији може да буде боље када се уједине сви који су схватили да овај режим води земљу у суноврат и пропаст, рекао је у Крагујевцу председник Странке слободе и правде ( ССП) Драган Ђилас.

         "Ако сви заједно дамо сву енергију и труд, ми ћемо их срушити са власти", рекао је Ђилас на трибини "Може Србија" поводом формирања Иницијативног одбора ССП у Крагујевцу.

         Он је додао да је процес "пада режима Александра Вучића кренуо и нико више не може да га заустави".

         Ђилас је оценио да у Србији има иоле слободних медија и поштених избора, резултат био – победа опозиције и пад "накарадног режима једном заувек".

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари