Амбасадор САД Ентони Годфри прекрстио се са три прста у цркви Ружици на Калемегдану

ОДИГРАО ЈЕ И ПАРТИЈУ ШАХА СА БЕОГРАЂАНИМА – СВЕ ТОБОЖЕ СПОНТАНО  И БЕЗ ОБЕЗБЕЂЕЊА

*  Ха, како Вашингтон `воли` Србију! Прво је за свог специјалног емисара за Западни Балкан одредио Метјуа Палмера коме је жена Београђанка. А сада је у Београд послао и амбасадора који се крсти као православац или показује да уме да се „српски прекрсти“. Вашингтон ће и преко ове двојице наставити да Србији отима територију која нема цену и коју ни један народ никада не би дао...

___________________________________________________________________

         НОВИ амерички амбасадор у Србији Ентони Годфри снимљен је у шетњи Калемегданом, где је уживао у природним и историјским лепотама Београда са супругом Аном.

        Амбасадор је са Београђанима одиграо партију шаха, „провозао“ се чувеном панорамом.

        Потом је са супругом, коју је упознао у Ирској, ушао у српску велику светињу, цркву Ружицу, и том приликом се прекрстио по православном обичају, са три прста, и са десна на лево.

        Обоје су том приликом у овој војној цркви запалили и свеће - за живе и за мртве, преноси портал Novosti.rs.

        Америчка амбасада је тај снимак објавила на својој званичној страници на Фејсбуку, уз коментар:

        „Шта чини једно суботње преподне? Шетња градским улицама, истраживање тврђаве, партија шаха, одлазак у цркву и на пијацу. Амбасадор Годфри и његова супруга наставили су са истраживањем свог новог дома."

        Све ово је тобоже било спонтано. Без икаквог планирања унапре и обезбеђења амбасаде САД на Калемегдану.

        Како Вашингтон `воли` Србију!

        Прво је за свог специјалног емисара за Западни Балкан одредио Метјуа Палмера коме је жена Београђанка. А сада је у Београд послао и амбасадора који се крсти као православац или показује да уме да се „српски прекрсти“.

        Вашингтон ће и преко ове двојице наставити да Србији отима територију која нема цену и коју ни један народ никада не би дао...

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари