Вишковић: Претње службеницима Владе Српске - мало измењени начин обојених револуција

СТИГЛЕ ПРЕКО ПРИШТИНЕ НА НЕМАЧКОМ - ДЕО СУ СЦЕНАРИЈА КОЈИ СЕ КРЕИРА У АМБАСАДИ САД У САРАЈЕВУ

Радован Вишковић

* Премијер Радован ВИШКОВИЋ: Имамо добре службе које раде свој посао и дешифроваће и ово. Они који су добили претеће поруке не обазиру се превише на то... Могли сте медијски да пропратите данас како поједини опозиционари у Српској већ очекују неке ванредне изборе, суђење председнику Српске треба да буде убрзано и окончано и да се у том пакету на неки начин решавају питања која не могу да се реше на легалан начин - на изборима

____________________________________________________________

           ПРЕТЕЋА порука која је стигла на мејл адресе више службеника Владе Републике Српске представља део сценарија према Српској и пакета притисака који треба да изазове "панику", изјавио је премијер Српске Радован Вишковић за РТРС.

           Вишковић је истакао да је оператер са којег је стигла порука немачки, а да је порука дошла из Приштине.

           - Наше службе раде свој дио посла, а они који су добили те поруке не обазиру се превише на то. Није то једини случај. Ово је нешто што је усмерено према Српској, а то је сценарио који се креира у Амбасади САД у Сарајеву где напросто имате оркестриране све те нападе. Мислим да је и та порука пакет тих напада у суштини - рекао је Вишковић.

           Позвао је људе у Српској да верују својим институцијама јер једино оне могу да гарантују безбедност грађанима на овим просторима.

           - Имамо заиста стручну, добру екипу у Министарству унутрашњих послова и ми ћемо и ово дешифровати. Сигурно је да ће наш МУП дешифровати све те људе. То смо радили и у претходном периоду. Могли сте медијски да пропратите данас како поједини опозиционари у Српској већ очекују неке ванредне изборе, суђење председнику Српске треба да буде убрзано и окончано и да се у том пакету на неку начин решавају питања која не могу да се реше на легалан начин, на изборима - поручио је Вишковић.

           Оценио је да  је "ово можда мало измењени начин обојених револуција које се изводе по читавом свету уназад свих ових година".

            На мејл адресе више службеника Владе Републике Српске стигла је јуче претећа порука написана на немачком језику.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари