Директор CIA јавно позвао Трампа да буде опрезан према Русији и њеним обећањима

ЏОН БРЕНАН ЗА СВОЈУ ОПТУЖБУ НА РАЧУН „РУСКИХ ХАКЕРА“

ОПЕТ НИЈЕ ПОНУДИО НИКАКВЕ ДОКАЗЕ

   Џон Бренан

        ЏОН Бренан - директор CIA - јавно је позвао новоизабраног председника САД, Доналда Трампа, да буде „опрезан“ у односима са Русијом и њеним обећањима.

        У интервјуу Би-Би-Си, главни шпијун Америке, у чијој надлежности и рушења непожељних режима и ликвидације по свету, иступио је са тврдњом да је Русија одговорна за хакерске нападе (на компјутере Демократске партије и изборног штаба Хилари Клинтон) у време америчке председничке кампање. Притом опет није понудио никакве доказе.

        Раније је Бренан иступао са оценама да је Русија за САД „страшан противник“ са којим се, упркос томе, у целом низу области може сарађивати.

        Трамп је од самог почетка изборне трке својим бирачима обећавао успостављање веома добрих односа и са Москвом и са Владимиром Путином.

        Руски лидер је у време оптужби из Вашингтона да Русија стоји иза „хакерских напада“ поручио врху САД да у документима којих су се хакери домогли за Русију нема ничега интересантног и да се Москва оптужује само из једног разлога: да се пажња Американаца скрене са садржава тих „папира“ који није повољан по Клинтонову и њен изборни штаб.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари