Сарадници Клинтоновој још у јануару предлагали да мужа искључи из кампање због љубавних афера

ОТКРИВЕНО ДА ЈЕ ДИРЕКТОКА FOUNDATION CLINTON  НА ИВИЦИ САМОУБИСТВА ЗБОГ „ХАОСА ОКО WJC”

         САЈТ Викиликс објавио је данас други део хакованих мејлова које је слао и примао шеф председничке кампање Хилари Клинтон, Џон Подеста, а у којима се често помињу бивши председник САД Бил Клинтон и његове ванбрачне афере.

         У тим хакованим мејловима, људи блиски Билу и Хилари Клинтон предлажу да бивши председник због ванбрачних афера буде мање укључен у председничку кампању своје супруге, пренео је сајт RT.

         У мејловима се не наводи пуно име Била Клинтона, већ скраћеница WJC, што су прва слова његовог пуног имена - Вилијам Џеферсон Клинтон.

         “Разменио сам јутрос више мејлова са неким из медија, а то је неко за кога си сигурно чуо, који ми каже да поједини људи блиски Клинтоновима сматрају да би сексуални живот WЈC-а могао да буде штетан за њу”, наводи се у мејлу из јануара ове године, којег је Подести упутио блогер Брент Будовски.

         У другом мејлу, којих је данас објављено 2.086, а има их укупно око 50.000, адвокат који је учествовао у оснивању “Клинтонове глобалне инцијативе” Даг Бенд, наводи да је директорка Фондације Клинтон Лора Грејем “на рубу самоубиства због стреса због свог тог хаоса око WJC”.

         Бенд је у мејлу из децембра 2011. такође прозвао ћерку Била и Хилари Клинтон, Челзи, зато што је не интересује њена улога у проблемима у Фондацији.

         (Танјуг)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари