Хилари Клинтон у Њујорку пала у несвест за време одавања поште жртвама 11. септембра

ЊЕН ИЗБОРНИ ШТАБ ОБЈАВИО: ДА ЈЕ ЦЕРЕМОНИЈУ НАПУСТИЛА САМО ЗАТО ШТО СЕ „ПРЕГРЕЈАЛА”

  • Телеканал Fox News: Постало јој је лоше. Био је то инцидент медицинског карактера. По свему судећи, изгубила је свест док је ишла према свом минибусу. Како је рекао један од очевидаца, припадници обезбеђења су држали Хилари испод руку и помогли јој да седне у аутомобил”
  • Потпредседник  удружења психјатара Русије – Дмитриј Ковпак – процењује да је Клинтонова претходних година преживела или мождани удар или „колапс крвних судова”. Он сматра да бивша државна секретарка САД можда има и „органска оштећења великог мозга”

          КАНДИДАТКИЊА Демократске партије за председника САД – Хилари Клинтон – била је принуђена да напусти њујоршку званичну церемонију одавања поште жртвама терористичких напада који су се догодили 11-ог септембра 2001-ве године.

          Телеканал Fox News је објавио да с то догодило зато што јој је „постало лоше”.

          Објавио је да се на тој церемонији са Клинтоновом догодио „инцидент медицинског карактера” и указала, позвавши се на своје изворе:

          „По свему судећи, изгубила је свест док је ишла према свом минибусу. Како је рекао један од очевидаца, припадници обезбеђења су држали Хилари испод руку и помогли јој да седне у аутомобил.”         

         News Executive је пренео речи очевица који је рекао да се Клинтонова саплела о ивичњак и да су јој у том моменту „отказале ноге“.

         CNN је објавио да је пре него јој постало лоше успела да говори на церемонији и да је, поред осталог, рекла да ју је „завеса црног дима изнад Менхетна подсетила да постоји пакао“.

          Изборни штаб Клинтонове је све покушао да минимизује и објасни на начин који наноси најмању штету политичким амбицијама Клинтонове:

          „За време церемоније је осетила да се прегрејала и зато је отишла у стан код кћерке (Челси Клинтон живи на Мнхетну). Сада се осећа много боље”.

          Амерички медији тврде да је Клинтонова „касније (не прецизирају: колико касније) без туђе помоћи изашла из кћеркине куће“, да се „широко осмехивала, махнула руком новинарима и довикнула: „Хвала, ово је одличан дан, са мном је све у реду“.

         Одмах потом се сликала са девојчицом која јој је притрчала. И додала: „Осећам се изванредно“.  

         Ово је (укључујући девојчицу) део напора које и она и њен изборни штаб чине да би неутралисали ефекте  које ће „инцидент“ оставит на њеној изборној кампањи и шансама да уђе у Белу кућу. Међутим, кандидаткиња демократа заиста има оубиљне здравствене проблеме.

         Она је у минули уторак имала предизборни наступ у Кливленду који је – због кашља – једва успела да започне. Кад је дошла до речи, објавила је да добије алергију чим помисли на Трампа.

          У августу су се такође догађали „инциденти медицинског карактера”.

          У једном од својих изборних наступа, Клинтонова је била видљиво „успорена”.

          За време разговора са новинарима имала је прави краткотрајни напад, а потом су се појавиле фотографије на којима се види како један од њених помоћника (крупан црнац) држи у руци спремну инјекцију.

          Њен супарник у председничкој трци – републиканац Доналд Трамп – више пута је упозоравао да Клинтонова нема здравствено стање које је неопходно за шефа државе.               

          Трамп је већ тражио од Клинтонове да објави своју „историју болести”. 

          Међутим, њен лични лекар – Лиза Бардак – упорно тврди да је са здрављем Клинтонове све у реду.

          Потпредседник  удружења психјатара Русије – Дмитриј Ковпак – процењује да је Клинтонова претходних година преживела или мождани удар или „колапс крвних судова”. Он сматра да бивша државна секретарка САД можда има и „органска оштећења великог мозга”.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари