Осамдесетогодишња Пољакиња заводила старије мушкарце, па их дрогирала и пљачкала

УХАПШЕНА, А „ОПЕРАЦИЈЕ” ПОЧИЊАЛА ОД „ОГЛАСА ЗА УПОЗНАВАЊЕ”

        ПОЉСКА полиција прекинула је каријеру вероватно најстарије фаталне љубавнице, 80-годишње бакице која је више од пола године заводила а затим опијала и пљачкала заљубљене мушкарце широм Пољске а сада чека на суђење и истражном затвору и прети јој казна од 12 година затвора.

       Јањина М. своје жртве тражила је од 2015. године у огласима са брачним понудама и на сајтовима за упознавање а када би успела да заведе постарије Пољаке, долазила би на романтичну вечеру код њих кући, убацивала дрогу у јело или пиће и нестајала са новцем и драгоценостима, а са ојађеним удварачем прекидала сваки контакт.

       „Прикупљени докази показују да је покраденом мушкарцу сипала успављујуће средство у јело. Када је изгубио свест, опљачкала му је стан и украла предмете у укупној вредности око 2.000 евра у прерачуну”, казао је пољској приватној телевизији TVN24 портпарол тужилаштва у Тарнову на југу Пољске, Аркадијуш Бара.

       Полицијска потрага дуга пола година за 80-годишњом фаталном љубавницом почела је захваљујући истрази тог случаја 78-годишњег Пољака који је подлегао чарима Јањине М. и још једног када је један други Пољак остао без 1.000 евра у прерачуну.

       Бакица заводница и пљачкашица признала је да је била на љубавним вечерама код покрадених Пољака али категорично пориче да има било какве везе са крађом.

       Зато што нема стално пребивалиште и пошто је и раније осуђивана за провале и преваре, Јањина М. чека на суђење у затвору и прети јој чак 12 година затвора.

       Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари