Болден: У војној бази „Зона 51“ у Невади не чувају се тела ванземаљаца

ДИРЕКТОР NASA УВЕРЕН ДА ВАНЗЕМАЉЦИ ПОСТОЈЕ, АЛИ ТВРДИ ДА ДОСАД НИСУ ПОСЕЋИВАЛИ ЗЕМЉУ

Елен Стофан и Чарлс Болден

  • Ученицима из Британије Чарлс БОЛДЕН рекао: „Никада никаквих ванземаљаца у тој бази није било. Био сам тамо. То је обична војна база. Додуше, у њој се обављају различита истраживања. Али, тамо нисам приметио ни остатке космичких бродова нити остатке самих ванземаљаца. А нисам зато што их нема“

        ВЕРУЈЕМ у постојање ванземаљаца - признао је шеф NASA Чарлс Болден.

        Био је то његов одговор на питање 10-годишње британске ученице. Болден је - њој и осталим ученицима из Велике Британије са којима се срео - рекао и ово:

        „Сматрам да је веома, веома вероватно да живот постоји на још неким планетама. Искрено верујем да ће доћи време када ће човечанство открити непознате форме живота изван наше Земље. Наћи ћемо живот, ако не у нашој галаксији - онда у некој од милијарди галаксија за које знамо да постоје у Васељени“.

        Болден је нагласио да ванземаљци Земљу још нису посећивали и подвукао: да није тачно да се подаци о њиховом наводном доласку на нашу планету чувају у познатој америчкој војној бази у Невади „Зона 51“:

        „Никада никаквих ванземаљаца у тој бази није било. Био сам тамо. То је обична војна база. Додуше, у њој се обављају различита истраживања. Али, тамо нисам приметио ни остатке космичких бродова нити остатке самих ванземаљаца. А нисам зато што их нема“.

        Део података о „Зони 51“ откривена је тек 2013-те године. Међутим, то није смањило количину нагађања која се за њу везују.

        Другим речима: многи Американци и данас верују да се у тој војној бази чувају тела ванземаљаца који су стизали на Земљу, а из различитих разлога нису могли да је напусте.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари