Трамп: Хилари Клинтон је врашки крива и треба да заглави у затвору

„ЗА РУСИЈУ ЋЕ НАЈБОЉИ ПРЕДСЕДНИК САД БИТИ ОНАЈ КАНДИДАТ ЗА КОГА ГЛАСА ВЕЋИНА АМЕРИКАНАЦА“

Доналд Трамп

        КРЕМЉ је одреаговао на очекивани начин на тврдњу Хилари Клинтон да ће се евентуална победа Доналда Трампа на председничким изборима бити „празник за Кремљ“ јер ће ослабити САД.

        Портпарол председника Русије, Дмитриј Песков, прво је поводом тврдње Клинтонове поставио реторичко питање: „А шта треба да буде повод за празник?“

        Песков је одмах потом нагласио да се Русија - за разлику од многих других земаља - никада не мешају у унутрашње ствари других држава.

        „Зато - подвукао је - и сматрамо да ће најбољи кандидат за председника Сједињених Држава бити онај за кога буде гласала већина Американаца“.

        Сам Трамп је поводом „генералног напада“ Клинтонове на себе и своје спољнополитичке принципе рекао да вероватни председнички кандидат Демократске партије треба за заглави у затвору.
        Прецизирао је да Клинтонову скандал са тајном преписком док је била на функцији државног секретара чини „врашки кривом“. Па наставио:

        „Знате ли зашто је Хилари подржала Обаму у његовој атомској нагодби са Ираном? Зато што није желела да се због писама (службене преписке преко приватног мејла) нађе у затвору. То што њој актуелна власт дозвољава да учествује у изборима - то је срамота за Сједињене Државе, то је срамотно за нашу нацију“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари