Обама на пријему у Белој кући покушао да омаловажи Трампа и да се „повуче као Брајант”

ИЗГОВОРИО „OBAMA OUT” И – „ТРАМП САДА ВЕРОВАТНО ПИШЕ УВРЕДЉИВЕ ПОРУКЕ МЕРКЕЛОВОЈ”

  • На пријему у Белој кући за новинаре и јавне личности изразио уверење да ће највероватније следећи председник САД постати Хилари Клинтон: „На месту на којем сам ја сада – наредне године биће неко други. И, сви покушавају да погоде – ко ће ОНА бити”

         ОДЛАЗЕЋИ амерички председник – Афроамериканац Барак Хусеин Обама – покушао је да се на пријему у Белој кући за новинаре грубо нашали на рачун Доналда Трампа.

         Шала је била на менталном нивоу Барака Хусеина, а присутни новинари су морали да одслушају и ово:

         „Мало сам увређен што њега (Трампа) данас нема овде. Јер, добро смо се провеселили последњи пут. Овде је пуна сала репортера, јавних личности и камера, а он одбио да се појави. Зар је овај ручак прејефтин за Трампа? И, шта он сада ради, уместо да је овде међу нама? Можда у својој кући једе трамп-стејк и на свом Твитеру пише увреде на рачун Ангеле Меркел”?!

         Ово му је било мало, па је указао и да сами републиканци нису ради Трамповој кандидатури за председника САД:

         „Републиканска елита не верује да је Трамп за њих највероватнија кандидатура... Говоре да Доналд нема искуство у међународној политици које је потребно да би био преседник. Истине ради, он је провео године срећући се са лидерима из целог света – са – “Мис Шведске”, “Мис Аргентине”, “Мис Азербејџана”...

         Ово је била жаока која је алудирала на то што је Трамп раније био власник конкурса „Мис света”

         У наставку „спича”, наговестио је да ће највероватније наредни председник САД постати Хилари Клинтон.

         Изговорио је: „На месту на којем сам ја сада – наредне године биће неко други. И, сви покушавају да погоде – ко ће ОНА бити”.

         Барак Хусеин је присутнима на пријему приредио још једно изненађење, рекавши:

         „Још само две речи: „Obama out”.

         Већ  у следећем тренутку је из руке на под испустио микрофон. Па принео уснама два прста и присутнима, као, послао пољубац...

         Барак Хусеин је урадио у основи исто што и велики кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Коби Брајант, који је – на крају свог последњег и опроштајног наступа пољубио сопствене прсте и изговорио: “Mamba out”.

         Потом је положио микрофон на под. И принео уснама два прста...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари