Овације у Лос Анђелесу седмом наставку филмске серије „Ратови звезда: Буђење силе“

УКУПАН ПРИХОД ОД БРЕНДА „РАТОВИ ЗВЕЗДА“ ПРЕМАШИО 20 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА

  • Наставак је снимљен је 10 година после шестог дела „Повратак Џедаја“. У филму има низ нових ликова, али се појављују и Харисон Форд и Кери Фишер у улогама из претходних наставака

        ФИЛМСКА екипа седмог наставка серијала „Ратови звезда: Буђење силе“ доживела је синоћ овације на премијери филма у Лос Анђелесу.

        Око 5.000 људи присуствовало је пројекцији филма, једном од остварења од којег се највише очекивало ове године.

        Неколико стотина обожавалаца окупило се 24 сата пре пројекције филма.

        „Ратови звезда: Буђење силе“ после премијерних приказивања у Холивуду на редовном репертоару америчких биоскопа биће од среде.

        Званична премијера је заказана 18. децембра у Великој Британији где је филм снимљен.

        Џеј Џеј Абрамс (J. J. Abrams) потписује режију, док је Џорџ Лукас (George Lucas), креатор целе франшизе, на овом филму радио као консултант на сценарију.

        Наставак саге „Ратови звезда“ снимљен је 10 година после шестог дела „Повратак Џедаја“.

        У филму има низ нових ликова, али се појављују и Харисон Форд (Harisson Ford) и Кери Фишер (Carrie Fisher) у улогама из претходних наставака.

        Компанија „Волт Дизни“ је 2012, када је купила филмску продукцијску кућу Лукасфилм Џорџа Лукаса, најавила снимање нових наставак.

        Серијал „Ратови звезда“ постао је феномен поп културе, лансирајући нове филмове на ту тему, књиге, компјутерске игрице и телевизијске серије.

        Магазин Форбс објавио је да свеукупан приход од бренда „Ратови звезда“ током 28 година постојања износи више од 20 милијарди долара. То је најуспешнија филмска лиценца у историји кинематографије.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари