СНС води недозвољену хајку на Пајтића уместо да тражи - ако има доказе - да буде одмах ухапшен

ЧИМ ИМ „ЖУТИ” СТАНУ НА ЖУЉ НАПРЕДЊАЦИ СЕ – КАО ПИЈАН ПЛОТА – ХВАТАЈУ „ПЉАЧКЕ РБВ”

Бојан Пајтић

  • ФАКТИ: Вучићевци се држе свог опробаног метода: Пајтићу и пајтићевцима покушавају да запуше уста и да их дискредитују у јавности – чим за нешто СНС, Вучића или његову владу. На тај начин се смишљено и перфидно торпедује све што Пајтић и његови износе о стању у држави и о власти. Тако главна жртва више није ни Пајтић ни ДС већ – истина о владајућем режиму и последицама његове владавине. А „жути” повремено пишу и говоре и тачне и разумне ствари… Друга је ствар што је жалосно за Србију што странка која јој је нанела непоправqиво зло још може да претендује на улазак у Скупштину и владу…

         СРПСКА напредна странка позвала је вечерас председника Владе Војводине Бојана Пајтића „да каже грађанима када ће да врати отете народне паре из Развојне банке Војводине и свих опљачканих фондова”.

         „Не чуди нас паника у редовима Демократске странке када се помену изборна воља грађана и покрајински и локални избори, јер су и они свесни да њихов страначки шеф и шеф покрајинског режима, Бојан Пајтић, никада ништа није урадио у корист грађана”, наводи се у саопштењу СНС.

         Напредњаци су замолили Пајтића, „да макар једном седне у фотељу, за коју се грчевито бори, и напише отворено писмо у коме ће објаснити грађанима како је успео да опљачка Војводину”.

         „Позивамо Бојана Пајтића да, уместо што губи време на сунчању, коначно каже грађанима када ће да врати отете народне паре из Развојне банке Војводине и свих опљачканих фондова”, наводи се у саопштењу напредњака.

         (Танјуг)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари