„Прошеније да нас мајчица Русија као своје поданике штити и даље заступа”

Почело потписивање петиције којом косметски Срби не траже само право на руско-српско држављанство

* Полицијске агентуре Запада, као некада Гестапо, седе данас у Београду, престоници хероју и страдалнику, надгледајући поробљени народ, снујући деобу и пљачку Русије. Срби су за њих чувари капије Источног царства и ваља те Србе, те Русима верне Србе, једном коначно уништити

* Силом и Јудиним талирима створили су нам вазалну власт, послушнију него у време Хитлерове окупације. Недавни ултиматум Ангеле Меркел усред Београда сто пута је гори од Хитлеровог ултиматума Тројног пакта

*  Како више немамо државе која би нас заштитила, поучени искуством наших праотаца и наших архепастира, у временима искушења, пропасти, ми се у име Господа, Богородице, Светог Јована и свих светих стављамо под скут и заштиту мајчице Русије

* Потписима прилажемо прошенија за двојно, руско држављанство са једином молбом да нас надаље, као поданике мајчице Русије, само ви заступате пред светом и то увек и само истином

           ПОЧЕЛО је потписивање петиције којом косметски Срби од Русије да их заштити давањем двојног руско-српског држављанства и молбом да их Москва одсад па надаље – као своје поданике - "заступа пред светом". Међу расељенима у Црној Гори и у Републици Српској – како тврди аутор петиције Радомир Ђурђевић – већ је сакупљено више од 50.000 потписа, а 26. новембра започеће и на северу Косова.

           Организатори акције, који не крију да им је крајњи циљ обезбеђивање подршке `конфедерацији или некој врсти федерације са Русијом` -  имају стога амбицију да петицији обезбеде подршку бар милион Срба.

           ФАКТИ објављују пуни текст овог тражења братске помоћи у историјском невремену у којем су Срби и без савезника и без државе не би делове свог народа и територије трампила за интеграционе фатаморгане. Ево тог текста;

Његовој Светости Кирилу, патријарху Московском и све Русије
 

Председнику Руске Федерације, уваженом Димитрију Анатолевичу Медведеву

Председнику владе Руске Федерације, нашем заштитнику, Владимиру
Владимировичу Путину

Руској Думи, поштованом председнику и депутатима

Његовом превасходитељству Посланства Руске Федерације Александру
Васиљевичу Конузину

        Руском народу и браћи

        ПРОШЕНИЈЕ СРБА

           Ваша Светости, Ваша благородства и браћо, данас опет једини заштитници распетог српског народа, примите у име и славу Господа нашу благодарност, љубав и прошенија нашег опстанка пред расулом и потпуном пропашћу.

           Трећи пут само за непуних сто година прљаве војске Запада кидишу да нам отму земљу испод нас и као Србе избришу са списка живих народа. У оба светска рата поделили смо погром и контрибуцију, мере нацистичког истребљења Руса и Срба.

           Сада су нам окупирали Косово и Метохију, Косово поље Срба, као Куликово поље Руса, Опредељења Светог Сергеја Радоњешког, када је рат био благословенији од мира и Опредељења Светог кнеза Лазара за Царство Небеско, наш сгожер духовности и укупног памћења, без којег сигурно не
можемо опстати као народ и да нас на даље оставе у миру.

           Под заштитом њихових војски, Шиптари нас убијају, спроводе поводњу и отетим Србима су у Христовим мукама вадили органе за кланице људског меса, тржишта Запада, незапамћена и међу људождерима.

           Пред очима такве "хришћанске" Европе и Америке, под надзором њихових војски, Шиптари су спалили наше
цркве и древне манастире, Свете Архангеле и Богородицу Љевишку у Призрену, Девич светог Јоаникија код Србице, међу највећим споменицима духовности и културе Истока, уопште.

           Све што је претекло од ломача кућа Господа, Запад данас уписује као некакво историјско благо Косова, нарко-државе, сатанског копилета њихових сатанских војски.

           Грачаница, Високи Дечани, Пећка патријаршија и све светиње поделиће тако судбину српских православних храмова, који су предати држави Албанији, када су је пре деведесетдевет година насиљем створиле Италија и Аустрија на југу Србије, тек ослобођеном од турског ропства.

           Албанија, знамо, никад раније није постојала као држава, чак ни као заокружени етнитет народа. Читав еп је опевао српско Зидање Скадра на Бојани. А данас тамо нема ни Срба, ни српских цркава.

           Ми не вређамо никога, али Шиптари су једини народ на свету који у свом трајању није оставио ни један културно историјски белег на земљи. И писмо, латинично, написао
им је ондашњи аустријски амбасадор, додајући кваке и куке како би некако артикулисао непознат говор мале групе људи са леве обале Шкумбе.

           Сада им дају тапију на наше благо и светиње на Косову и
Метохији, како би га опробаним методама уништили, утирући пут свом прозелитизму и нашој пропасти. Насиљем им тако стварају још једну Албанију, опет на српској земљи.

           Под циничним именом "Милосрдни анђео" просули су тоне бомби, огањ и осиромашени уранијум на уснули народ Београда, српска села и вароши. А изговором, "бригом" за људска права, Србима узимају право на голи живот и опстанак.

           Запад се данас подмукло одриче и Христа и хришћанства! Одбацује основе византијске културе у име своје цивилизације злочина и пљачке. Силеџијски нам намећу своју духовну
пустош и изопаченост призора Содоме и Гоморе.

           Преко двадесетдве хиљаде невладиних организација, својих штабова специјалног рата, створених у нашим недрима, хајком, дању и ноћу, нападају српски народ, нашу страдалну цркву и свештенство, монаштво и јереје, претећи им тужиоцима
и судовима, које јасно препознајемо као инквизицију.

           Српским сужњима, међу којима је комплетно политичко, војно и полицијско руководство три српске државе, до сада су пресудили укупно десет векова робије.

           Осамнаест српских глава, уморено пре суђења, краси на кољу палисаде Шевенингена. Не рачунајући "енклаве", лагере и
логоре Срба у трнатим жицама на Косову и Метохији, Шевенинген је једини обновљени Хитлеров логор у Европи. Они су и истини и правди и живом Богу Господу пљунули у лице.

           Полицијске агентуре Запада, као некада Гестапо, седе данас у Београду, престоници хероју и страдалнику, надгледајући поробљени народ, снујући деобу и пљачку Русије. Срби су за њих чувари капије Источног царства и ваља те Србе, те Русима верне Србе, једном коначно уништити.

           Силом и Јудиним талирима створили су нам вазалну власт, послушнију него у време Хитлерове окупације. Недавни ултиматум Ангеле Меркел усред Београда сто пута је гори од Хитлеровог ултиматума Тројног пакта.

           Оном зликовцу смо на ултиматум одговорили Устанком, као и Фрањи Јосифу, а новом Фиреру у сукњи вазали данас простиру црвени тепих, дочекују музиком, једином што нам је од војске остало. Ти вазални бедници нам још измишљају некакве колективне кривице и злочином су обедили још нерођене Србе до трећег колена.

           Док нас голоруке на барикадама, последњој стопи прогона и узмицања, нападају њихове маскиране војске, наоружане до зуба, пуцајући у нас бојевом муницијом, вазална власт у медијима о нама говори као о неком простом сабирку неке државе, негде на неком, далеком континенту.

           Ваша Светости, Ваша благородства, браћо наша, зар смрт није давно сита од нас?! Зар ми давно нисмо сити њихових злочина, лажи и превара?!

           Нека мремо, ако се мрети мора. Само да нам не узму душу, јер ми не љубимо сабљу тиранина.

           Како више немамо државе која би нас заштитила, поучени искуством наших праотаца и наших архепастира, у временима искушења, пропасти, ми се у име Господа, Богородице, Светог Јована и свих светих стављамо под скут и заштиту мајчице Русије!

           Молимо се Светом Сави, Светом Сергеју Радоњешком, Светом кнезу Лазару и Светом Александру Невском, који је силом молитава, идући босим ногама кроз жар, зауставио страшну силу
германских мачоносаца од које је тутњала земља. Нека и ова сатанска сила пропадне као она кроз лед Чудског језера.

           Потписима прилажемо прошенија за двојно, руско држављанство са једином молбом да нас надаље, као поданике мајчице Русије, само ви заступате пред светом и то увек и само истином.

           Нека Господ награди вашу милост и трудове за наш опстанак!

           Никада нам није била ближа и јаснија изрека наших праотаца: "Бог на Небу, Русија на земљи! Амин, Боже."

           Грачаница, Митровдан 2011.

Одбор Срба
Косовски заветници:
Радомир Рајко Ћурђевић
Стара Србија
Нинослав Рајевић, адвокат
Председник одбора:
Златибор Ђорђевић

Чланови:
Ак.др. Јован Деретић
Ак.др. Јован Гламочанин
Павле Џелетовић
Антоније Ћурић
, писац
Боривоје Марковић
Милан Милинковић, новинар и публициста
Наташа Јовановић, новинар

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари