Шведску у НАТО представљао лажни мајор са фалсификованом дипломом

ИМАО ПРИСТУП У „КРИПТО-КЉУЧЕВИМА“ – ИСТРАГЕ СЕ ВОДЕ И У СТОКХОЛМУ И У БРИСЕЛУ

* ФАКТИ: И Шведска и НАТО ће и даље да на Србију, а и добар део света, да гледају одозго. Да нам предлажу да се усрећимо њиховим `стандардима` и достигнућима `правне државе`. Да нам сугеришу: само мислите нашом главом и повинујте се - бићете срећни и задфовољни...

______________________________________________________________________

        ПОНОВО се потврдило да и на Западу постоје преваранти који су у стању да своје `лопте` протуре између ногу не само својим државама.

        Утицајни дневни лист из Стокхолма Dagens Nyheter објавио је да је Шведску у средишту НАТО у Бриселу годинама представљао лажни официр.

        Лажни мајор.

        Његово име није наведено, али јесте – да је имао само фалсификовану диплому од завршеној Високој официрској школи.

        Са том „дипломом“ имао је право да буде на функцијама у шведском Министарству одбране и да има приступ тајним подацима и информацијама.

        Dagens Nyheter је навео да „диплома“ тог официра носи датум 17. јуни 1999-те, а последњи испитни дан на поменутој шведској војној академији био је 16. јуни. Осим тога, „диплому“ је потписао „ректор“ који никада није био ректор те академије.

        Упркос томе, у шеведском министарстув је безмало десет година на високим положајима. Чак је имао приступ „крипто-кључевима“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари