Дарко Младић: Оца брине ескалација око Србије иако има проблема са здрављем

СВАКОДНЕВНО СЕ ЧУЈЕ СА ГЕНЕРАЛОМ, А ДВА ПУТА НЕДЕЉНО И ВИДИ – ПРЕКО ЈЕДНЕ АПЛИКАЦИЈЕ

* „Сад има неке проблеме са шећером, који никако да се реше, шећер му је месецима изнад 15. Исто тако, из усменог разговора са докторима смо сазнали да има проблем са бубрезима, али не знамо детаље

____________________________________________________

       ЗДРАВСТВЕНО стање генерала Ратка Младића је компликовано јер има проблема са шећером и бубрезима, али упркос свему забринут је због ескалације свуда око Србије, рекао је његов син Дарко Младић.

       “Не коментаришемо превише, пошто је то телефон и све се снима. Али, он је забирнут због ове ескалације”, навео је Дарко Младић, који се са оцем свакодневно чује телефоном, а два пута седмично види преко једне апликације.

       Према његовим речима, генерал је болестан, а о томе шта му се дешава породица сазнаје само преко посета и кроз разговор, будући да јој и даље из Хага не дају никакву медицинску документацију.

       “Компликовало се здравствено стање, сад има неке проблеме са шећером, који никако да се реше, шећер му је месецима изнад 15. Исто тако, из усменог разговора са докторима смо сазнали да има проблем са бубрезима, али не знамо детаље”, испричао је Дарко за ТВ Пинк.

       Ипак, додао је, генерал се у свему томе држи прилично добро и неће да призна да има све те проблеме.

       Како је појаснио, генерал Младић има све те последице као и други људи који су преживели мождане ударе, а највећи проблем је што, вероватно, због свих тих кумулативних последица преко дана спава много више него што је нормално и има мање енергије.

       Коментаришући објављивање нових негативних књига о генералу Младићу, Дарко је указао на континуирану пропаганду против његовог оца још од рата јер није прихватио условљавања и да игра против интереса свог народа већ је успео да одбрани Републику Српску, дајући све од себе, као и његови официри и војници.

       “Од тада до данас врти се та иста пропаганда. Нисам чуо ништа ни ново, нити оригинално. Иако смо доказали, иако постоји издвојено мишљење једне хашке судије, као и једног оперативца да нису имали доказе против генерала, још постоји само рециклирање истих старих теза”, рекао је Дарко Младић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари