Мустафа: Нећу још дуго трпети посланике Српске листе који се противе политици косовске владе

СМЕЊЕНИ МИНИСТАР ЉУБОМИР МАРИЋ ИЗЈАВИО ДА СЕБЕ СМАТРА ПОЛИТИЧКИ ЗРЕЛИЈИМ ОД МУСТАФЕ

         КОСОВСКИ премијер Иса Мустафа изјавио је да је бивши министар администрације и локалне самоуправе Љубомир Марић смењен због изјава које су биле супротне политици косовске владе, рекавши “да је Марић албански министар, одавно то не би то био”.

         Мустафа је о смени Марића говорио за портал “Економиа Онлине”, преноси Коха диторе која цитира изјаву косовског премијера да неће дуго трпети посланике Српске листе који се противе политици косовске владе.

         На питање зашто је смењен, Марић је данас у Београду рекао новинарима да одговор на то треба да дају они који су га сменили.

         "Оно што се могло чути јесте да Иса Мустафа није био задовољан мојим политичким изјавама,“- казао је Марић, прецизирајући да нема одговор на то зашто је косовски премијер желео да га смени и додао да себе сматра политички зрелијим од Мустафе.

         (Танјуг)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Нада's picture
Нада 13:38 27.12.2016.

  • +3
Voting is closed.

У праву је Мустафа. Фашисти су му дали "државу", а српске власти су на то аминовале. Зашто би то угрожавао неким "ситницама", као што су права мањина (?).
Нису они Срби па да признају геноцид свог народа над другим, при том још и фалсификоани. Нису они Срби па да забораве геноциде и егзодусе сопственог народа, цео век уназад.
Фашизам је "креативан"- он чини оно што бити не може. У озбиљној држави.

Додај коментар