Легендарни „човек-тигар“ извршио самоубиство

НАЂЕН МРТАВ У СВОЈОЈ КУЋИ У НЕВАДИ, У ГИНИСОВУ КЊИГУ РЕКОРДА УШАО КАО ЧОВЕК СА НАЈВИШЕ ОПЕРАТИВНИХ ПРОМЕНА НА ТЕЛУ

  • Индијанац Денис Авнер служио је у америчкој ратној морнарици, а тврдио је да се истовремено осећа и као мужјак и као женка тигра

         АМЕРИКАНАЦ Денис Авнер – који је у Гинисову књигу рекорда ушао као човек који је извршио над својим телом максимални број модификација - пронађен је мртав. Незванично, он је извршио самоубиство.

         Овај човек је посветио свој живот томе да се претвори у тигра.

         Авнер је такође познат као „Мачор који се прикрада“, а преминуо је у 55. години живота у својој кући у граду Тонопа, у Невади. Извештај патолога о узроку његове смрти још увек није објављен.  

         Авнер, иначе Индијанац пореклом, једном је осетио „зов древних духова” и од тада је његов животни циљ био - да се претвори у тигра, који је био његов тотем. Према речима Американаца, његови преци су из племена Гурон и Лакота. Тврдио је да је наследио њихове обреде, за које се сматрало да су одавно изгубљени. 

         Авнер је, иначе, ветеран ратне морнарице САД. Последњих неколико година радио је као програмер ипотрошио је брдо пара и времена на многобројне операције.

         Истетовирао је цело своје тело, урадио пирсинг, променио облик ушију, носа, усана, јагодица, уметнуо очњаке уместо одговарајућих зуба. Свуда је ишао са вештачким репом и носио сочива као мачије очи. 

         Пре неколико година Мачор који се прикрада ушао је у Гинисову књигу рекорда као човек који је „подвргао своје тело максималном броју модификација, покушавајући да изгледа као животиња”. Након тога Авнер је постао славан и био чест гост у различитим телевизијским програмима. 

         Према речима Шенона Ларата, уредника интернет-магазина ВМЕ о телесним модификацијама, Мачор који се прикрада желео је да избрише не само границе између врста, већ и између полова. Он се наводно истовремено осећао и као мужјак и као женка тигра. Ларат је претпоставио да у неком тренутку Авнер није успео да се избори са супротностима који су га раздирале, па је одлучио да изврши самоубиство. 

         Испитани од стране новинара, лекари се слажу са Ларатом, додајући, да многобројне телесне модификације нису могле а да се не одразе на здрављу човека-тигра. 

 

Приредила

         Марија Петрова

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари