Ево прилике да видите на делу западноукрајински усташлук

ПОГЛЕДАЈТЕ, ДА СЕ САМИ УВЕРИТЕ КОГА И ШТА У УКРАЈИНИ ПОДРЖАВА „ЦИВИЛИЗОВАНИ ЗАПАД”

         ЗАПАД не признаје Виктора Јануковича. Запад подржава унијатски запад Украјине којем је на све начине помогао да изврши државни удар у Кијеву.

         А погледајте: шта и кога подржава. Погледајте ова два снимка и да бисте видели на делу ново украјинско усташтво. Да се уверите како наступају стожерници нове украјинске пучистичке власти.

         У главној улози је Александар Музичко из украјинског ултранационалистичког „Десног сектора”, познат по томе што је се током рата у Чеченији борио против Руса и по тврдњи да ће се против њих и Јевреја борити до смрти.

         Снимак показује како се овај унијата и Украјинац – у улози новог шефа безбедносних структура за запад Украјине – иживљава над замеником државног тужиоца града Ровно Андрејом Таргонијем, иако је и он такође – унијат и Украјинац, али се нашао на удару зато што је, заједно са тужиоцем, покушавао да западноукрајинском усташлуку на делу да макер неки привид законитости.

         Музичко је побеснео када је чуо да је тужилац у болници, оптужујући заменика да само греје столицу и да намерно одуговлачи истрагу о локалном убиству.

         Непорекидно је псовао чиновника који је покушао да објасни ситуацију, али му украјински неонациста то није дозволио, хватајући га за кравату и стежући му њоме врат. Преплашеном човеку је поручио да ће обесити као пса и дати демонстрантима са кијевског Мајдана да га линчују.

         Када је чиновник сео, Музичко се обратио новинарима и ударио шамар чиновнику кад је овај хтео нешто да каже, спречавајући га да устане и оде.

         Други снимак показује како Музичко „разговара” са посланицима парламента Ровенске области.

         На седницу дошао наоружан и затражио да се доделе станови породицама демонстраната погинулих у Кијеву. Са „калашњиковом” у рукама, преплашене посланике је све чикао му неко - ако неко сме - приђе и узме оружје.

         - Ко хоће да ми одузме „калашњиков? Ко ће да ми га узме? Ко ће да ми одузме ножеве? Хајде, ако смете!” - викао је Музичко.

         Док је Музичко застрашивао посланике, његови помагачи из „Десног сектора" и активисти друге ултранационалистичке организације „Опште добро” (Спилна справа) вршили су притисак на локалну изборну комисију тражећи превремене изборе у мају и оставке свих чланова комисије.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари