Американци провоцирају рат у којем би могли да униште Русију и Кину

РАТ НИЈЕ ЈОШ ПОЧЕО САМО ЗАТО ШТО САДА ЖЕЛЕ ДА БУДУ У УЛОЗИ ЖРТВЕ „РУСКЕ АГРЕСИЈЕ“

  • Вашингтон тражи изговор за напад на Русију. Американци ће употребити све и најподлије трикове не би ли навели Русију да направи грешку. Недавно скидање руске заставе са конзулата РФ у Сан Франциску - пример је такве провокације против Москве
  • Реакција Русије на заверу између терористичке Исламске државе и Американаца у Сирији показује колико је Москва изнервирана таквом превртљивошћу САД. Вашингтон такво своје држање и не скрива претерано јер је и то део провокације која има за циљ да Русију наведе на „грешку“. То што рата нема сада, уопште не значи да га неће бити касније

Пише: Том АЛДРЕН (Thom Aldrin), AgoraVox

        СЈЕДИЊЕНЕ Државе желе да прво униште Русију, а потом - у страшном рату - и Кину, да би сачувале властиту хегемонију и доминацију на планети!

        Намеће се зато питање: због чега Вашингтон тај рат није већ започео?

        Стога што жели да обезбеди да изгледа да су САД жртва која је принуђена да се брани... Међутим, Русија је не јуче укапирала у чему је замка и не показује намеру да у њу уђе.

        Зато време протиче и ништа се неће догађати све док не буде смишљена нека чудовишна провокација.

        Наравно, све би могло и у садашњем стању трајати вечно да се економска ситуација у САД не погоршава. А још Москва и Пекинг желе да се одрекну долара, што би заједно са доларом сахранило и целу економију САД.

        Статус-кво не може зато трајати вечно. Невидљиво и нечујно одбројавање већ је почело.

        Да, Вашингтон тражи изговор за напад на Русију. Изговор који би САД приказао као жртву агресивне Русије и оправдао стотине милиона жртава у том рату који је, нажалост, неизбежан.

        Американци ће употребити све и најподлије трикове не би ли навели Русију да направи грешку. Недавно скидање руске заставе са конзулата РФ у Сан Франциску - пример је такве провокације против Москве.

        Зато је и украјинска неонацистичка хунта добила прилику да дуже од три године чини ратне злочине у низу над сопственим становништвом, а то на Западу никога не узбуђује!

        Реакција Русије на заверу између терористичке Исламске државе и Американаца у Сирији показује колико је Москва изнервирана таквом превртљивошћу САД. Вашингтон такво своје држање и не скрива претерано јер је и то део провокације која има за циљ да Русију наведе на „грешку“.

        То што рата нема сада, уопште не значи да га неће бити касније.

        Рат је био избегнут 1. септембра 2013-те захваљујући блиставом дипломатском потезу Русије која је иницирала ликвидацију сиријског хемијског оружја.

        Тог дана смо били на само неколико сати од трећег светског рата јер су се у Медитерану већ биле суочиле ратне флоте Русије и NATO.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари