У хотелској соби нађен мртав републиканац који је трагао за 33.000 писама Хилари Клинтон

НАВОДНО ЈЕ ИЗВРШИО САМОУБИСТВО, А НИШТА НА ТО НЕ УПУЋУЈЕ

  • (Само)убиство се догодило десет дана након што је Смит дао интервју листу Wall Street Journal, у којем је тврди ода су му преписку Клинтонове доставили хакери. И открио да није био уверен у њену аутентичност, па је посаветовао да буде прослеђена WikiLeaks
  • Дан пре смрти, Питер СМИТ је објавио два текста на свом блогу. Ни један није ни наговештавао самоубиство. У једном је оспорио тврдње америчких тајних служби да се Русија мешала у америчке изборе

          РЕПУБЛИКАНАЦ-ентузијаста Питер Смит (81), који је водио  независну истрагу поводом 33.000 писама, која је уклонила Хилари Клинтон са свог личног сервера, извршио је самоубиство у хотелу Rochester у Минесоти.

          Тачније: нађен је мртав у хотелској соби, а све остало може упућивати и на закључак да се ради о убиству које је изведено тако да личи на самоубиство.

          Како је објавио Chicago Tribune, полиција је у Смитовој соби нашла и хрпу докумената и предсмртну поруку у којој наводно пише о свом погоршаном здравственом стању и о прсушивању новца за лечење иако је његова полиса некада била „тешка“ 5 милиона долара.

          (Само)убиство се догодило десет дана након што је Смит дао интервју листу Wall Street Journal, у којем је тврди ода су му преписку Клинтонове доставили хакери. И открио да није био уверен у њену аутентичност, па је посаветовао да буде прослеђена WikiLeaks.

          Додао је да је преписку Клинтонове нудило пет хакерских група, од којих су две биле руске, али никакве доказе није понудио.

          Chicago Tribune је, иначе, објавио да је Смит живео у хотелу у којем су боравили клијенти клинике Mayo.

          Један Смитов бивши сарадник је изјавио да је он боловао од срца и да се лечио у тој клиници. А у клиници нису потврдили да је Смит био њихов клијент. Позвали су се притом на „лекарску тајну“.

          Дан пре смрти, Смит је објавио два текста на свом блогу. Ни један није ни наговештавао самоубиство.

          У једном је оспорио тврдње америчких тајних служби да се Русија мешала у америчке изборе. А у другом проценио: да ће „руско мешање“ отићи у други план чим пажња јавности буде прешла на крупна питања спољне политике.

           Wall Street Journal је написао да је Смит могао бити веза између хакера и бившег Трамповог саветника за националну безбедност Мајкла Флина. Ткође: да је Флин можда повезан са потрагом за уништеном електронском поштом Хилари Клинтон.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

mrljavko's picture
mrljavko 08:53 15.07.2017.

  • +3
Voting is closed.

Ne mogu da se setim sada bas najbolje, ali sam svojedobno citao knjizicu " Nesveti Babilon", u kojoj je bilo ispricano nesto, kako je neki mislim iracki ambasador ili neko iz ambasade slicno zavrsio negde u Evropi, bese li u Spaniji ili u Francuskoj. To je bila ne toliko vazna stvar, mada mala predigra "velikog posla" u kojoj niko nije nazreo ista sumnjivo u to vreme i nije imao jasnu prestavu da je namereravani i jasni cilj bio osvajanje Iraka ili bolje unistenje Iraka. Posle su pocela da stizu Antrax-pisma na americke adrese sa adresom posiljalaoca iz "Bagdada". To se tako radi. Objavljena vest me upravo potseti na to tako romanticno vreme. Mi zivimo, a i jos neki drugi paralelni svet zivi pored nas, a da mi o njemu malo znamo. Postoji li i neki paralelan tamni vilajet. Neki duhovi prisutni a nevidljivi. O tome ne treba da razmisljamo, jer duhovi su nadprirodna pojava. Mozda se oni i medjusobno bore. Jednog dana moze nam biti pokasto i jasno. Nase za sada, nije da mislimo nego da verujemo ono sto nam kazu. Da li je "veliki posao" na pomolu, ili je vec odradjen, pa treba zakatanciti crni dnevnik, ko ce ga zanti,

Bez obzira sta je po sredi, nikada ne mogu da se otrgnem utisku da je porodica Klinton jedan veliki smrad, koji je usao u americku politiku. Nisko moralni, samo zgodno otskolovani kurajberi, igraci politickog dilentantizma i velike pohlepe.

draganz's picture
draganz 11:16 15.07.2017.

  • +4
Voting is closed.

Postoji li i neki paralelan tamni vilajet (ДА: Бог је пре стварања овога света и човека, створио свет духовних бића кога чине анђели, слуг Божије и пали анђели - демони, слуге сатанине).

Neki duhovi prisutni a nevidljivi (ДА: Нама није дато да видимо или општимо с невидљививим светом, наше духовне очи су слепе, по промисли Божјој, јер нисмо дорасли изазову. Изузетак су свети људи који могу разликовати добро од зла и могу општити без опасности. Има и других људи који личним напорима опште али без благослова Божијег то могу само са палим духовима, постајући њихове слуге).

Mozda se oni i medjusobno bore (ДА: Борба између добра и зла је непрестана и води се у људским срцима).

Jednog dana moze nam biti pokasto i jasno (ДА: Сваком од нас ће се показти духовни свет и доћи ћемо у спознају пуне истине, јер ћемо напустити овај материјлани свет и преселићемо се у свет духова и припашћемо господару коме смо до тада служили).

karabas's picture
karabas 12:40 15.07.2017.

  • +4
Voting is closed.

Da li još nekome nije jasno da su Klinton i Hilari zločinci prvog reda?

mrljavko's picture
mrljavko 14:19 15.07.2017.

  • +6
Voting is closed.

draganz, nisi li zaboravio i ovo da komentarises :

"Nase za sada, nije da mislimo nego da verujemo ono sto nam kazu".

draganz's picture
draganz 19:17 15.07.2017.

  • +4
Voting is closed.

Нисам коментарисао ни:
O tome ne treba da razmisljamo, jer duhovi su nadprirodna pojava.
Духовни свет није од овога света, од ове природе, али делује на овај свет. Наше није да покушавамо да опшштимо с њима. Наше је да кроз сагледавање наше грешности и пада, кроз покајања дођемо до љубави, радости, мира, милости и вере. Онима истрајним и искреним на том путу милошћу Божјом ће се отворити увид у духовни свет. Како је то тежак пут види се по томе да чак о овом злу које хода и зове се Хилари не требамо имати зле мисли, јер ако пуштамо зле мисли у нас, демоне пуштамо у нас и сатана се радује. Наше је да се Богу молимо и верујемо, као и сви хришћани, да зло које се дешава је с Његовом промисли и да све што Бог чини, чини зарада већг добра, зарад спасења што више људских душа, а што ће нам се показати на Страшном суду када ће свака душа доћи до испуњења своје судбине.

misko's picture
misko 15:04 15.07.2017.

  • +4
Voting is closed.

okliznuo se na sapun?

Ajde_ZnakPitanja's picture
Ajde_ZnakPitanja 23:43 16.07.2017.

  • +2
Voting is closed.

Tragao je za mnogo. To ga je ubilo. Broj: 30 000 pisama bi ubilo I jacheg of njega!

Додај коментар