Шеф ирачке шпијунаже: Ал-Багдади није ликвидиран – крије се негде у Сирији

АБУ АЛИ АЛ-БАСРИ:  НЕ СКРИВА СЕ У СИРИЈСКОЈ ПРОВИНЦИЈИ РАКА НИТИ У ИСТОИМЕНОМ ГРАДУ

          КАЛИФА терористичке групације Исламска држава - Абу Бакр Ал-Багдади - жив је и скрива се на територији Сирије – изјавио је директор ирачке службе за обавештајни рад и контраобавештајне операције Абу Али Ал-Басри

          Како је пренео телеканал Al Arabiya, Ал-Басри је и потпуно директно демантовао „информације” о Ал-Багдадијевој погибији и поновио: „Он наставља да се скрива у Сирији”.

          Посебно је указао да се Ал-Багдади не налази на територији сиријске провинције Рака, нити у истоименом граду.

          Телеканал Ас-Сумарија је 11. јула – позвавши се на један „локални извор” у ирачкој провинцији Најнава – објавио да је Ал-Багдади погинуо.

          Чак је навео део саопштења припадника ИД о наводној смрти Ал-Багдадија у којем се наглашавало да ће у најскорије време бити „објављено име новог калифе”.

          Претходних дана су ирански медији објављивали снимке који наводно потврђују смрт Ал-Багдадија.

          Средином јуна је Министарство одбране РФ објавило да је у једном налету руске авијације – заједно са још око 300 припадника ИД – био уништен и њен вођа.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Ajde_ZnakPitanja's picture
Ajde_ZnakPitanja 23:46 16.07.2017.

  • +5
Voting is closed.

A sto se krije?
Ni Drazhu nisu ubili, I on se krije...negde u zemlji!

Посматрач's picture
Посматрач 05:55 17.07.2017.

  • +3
Voting is closed.

Па нису они ни убијени, ни умрли, ни...
Они никад не умиру.
Хитлер је као умро прошлог месеца негде у Ј Америци, али није. Ено га извршио трансродну операцију и опет води Немце истим путем.
Тито није умро, чували га залеђеног на животној температури све док се не појави телесина где би он могао да се увуче. Ето, телесина се изродила и данас је Тиле опет председник Србије и наставља са уништавањем српског народа где је стао јер га једном заболела нога.
Ни Линколн није умро. Трансродно и трансрасно, није то ништа за америчке хирурге, се преселио у Обаму и наставио да спашава Црнце Америке врло успешно. Добро, мало су се повећале немирне, злослутне демонстрације Црнаца, али знао је он како то да реши. Он им и дао слободу, па чак ослободио и својих 300 црних робова. Племенит чоек. И Обама је зато био племенит и добио чак Нобелову награду за мир и пријатељство у свету.
Није ми само јасно како је Стаљин успео да се увуче у неодговарајуће тело, али нема везе. Главно да је жив.
И Туђман је заменио пол по савременим америчким методама, и опет влада Хрвацком, али овог пута као лепотан. И Опет се свађа са Тилетом ризикујући прогонство. Мада не верујем да ће га прогнати поново, јер данашњи Тиле је трансродно прагматичан, демократичан и транспарентан.
Само се једно оживљавање није догодило.
Милошевић...
Њега ћемо направити од блата.

Ajde_ZnakPitanja's picture
Ajde_ZnakPitanja 02:18 17.07.2017.

  • +3
Voting is closed.

e6o te miloshevich!

Посматрач's picture
Посматрач 03:19 17.07.2017.

  • +3
Voting is closed.

Свеједно ћемо га правимо од блата.
Замлато.
е6о те вуцхиц!

Додај коментар