Робертс: Западна цивилизација је највећи актер ратних злочина у историји човечанства

СРАМОТА ЈЕ БИТИ АМЕРИКАНАЦ: ВЕЋ ЧЕТВРТИ НАШ УЗАСТОПНИ ЛИДЕР ЈЕ - РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ

 • Заједно са европским, канадским и аустралијским вазалима Вашингтона, у тим ратним злочинима су учествовале и Уједињене нације. Можда би зато требало пред ратни трибунал – заједно са САД, Европском уијом, Аустралијом и Канадом – требало извести и Уједињене нације
 • Полиција у САД изврши више убистава него било ко други. За разлику од насиља банди трговаца другом, које се међусобно боре за територије, полицијско насиље има само један узрок – љубав према насиљу. Насиље - то је Америка. Америка је - насиље
 • Кина или Русија у стању су да униште Сједињене Државе. Заједно могу да Северну Америку учине неподесном за живот до краја века. Због чега онда вашингтонски идиоти провоцирају моћне нуклеарне силе? Одговор: Вашингтон – то је гомила дебила који живе изван реалности. Када Сатана-2 (руска интерконтинентална ракета Сармат) стигне до Вашингтона – највећа група недотупавних престаће да постоји. Свет ће одахнути са олакшањем

          Пише: Пол Крејг РОБЕРТС

          ДОШЛО је време када је срамота бити Американац.

          Наша земља има већ четвртог узастопног председника кој је ратни злочинац.

          Бил Клинтон - натовска бомбардовања  Југославије.

          Џорџ Буш-млађи – војне интервенције против Авганистана и Ирака, ваздушни напади на територије Пакистана и Јемена.

          Барак Обама - искористио НАТО за уништење Либије и послао плаћенике да разарају Сирију.

          Доналд Трамп - напао Сирију и тако постао атни злочинац на самом почетку владавине.

          Заједно са европским, канадским и аустралијским вазалима Вашингтона, у тим ратним злочинима су учествовале и Уједињене нације. Можда би зато требало пред ратни трибунал – заједно са САД, Европском уијом, Аустралијом и Канадом – требало извести и Уједињене нације.

          Злочини четворице председника САД довели су до погибије и рањавања милиона цивила. А милиони избеглица, који су стигли у Европу, Велику Британију, САД, Канаду и Аустралију – донели су са проблеме.

          Обратимо пажњу на бескрајно неоправдано полицијско насиље полиције према грађанма САД.

          Полиција у САД изврши више убистава него било ко други. За разлику од насиља банди трговаца другом, које се међусобно боре за територије, полицијско насиље има само један узрок – љубав према насиљу.

          Насиље - то је Америка. Америка је - насиље.

          Малоумни либерали криве власнике оружја, али насиље увек долази – из Владе.

          Нису власници оружја делимично или потпуно уништили осам земаља. Насиљем се – и то на рачун пореских обвезника – бави влада САД.

          Почев од дебила Клинтона, свака влада САД је кршила споразуме са Русија усмерене на смањивање напетости и ризика термонуклеарног рата, или чак иступала из њих. Вашингтон лажима објашава своја агресивна дејства против Русије, укључујући постављање ПРО на граници са Русијом, тврдећи да је то неопходно да би се Европа зашттила од (непостојећих) иранских атомских ракета.

          Обамин режим је наставио са лагањем.

          Знате ли да је Русија толико моћна, а наша електронска шпијунажа и CIA тако слабе и беспомоћне да је Русија одредила исход председничких избора у САД?

          Јесте ли чули, можда и хиљаду пута, да је Русија извршила војни упад у Украјину (а марионета САД све до данас седи у Кијеву)?

          Не треба има коефицијент интелигенције изнад 90 да би се схватило: да је Русија војно ударила на Украјину – ње више не би било.

          Знате ли зашто је председник Русије, који је по интернационалним анкетама најпоштованији лидер у свету, по мишљењу Хилари Клинтон „нови Хитлер“?

          Ми сада за директора CIA имамо срамног Трамповог човека Мајка Помпеа који је најтупљи човек у САД. То је идиот прве врсте.

          Тај дебил је оптужио Џулијана Асанжа за повезаност са диктаторима и да тобоже уз помоћ Русије подрива америчку хегемонију. А све због тога што Викиликс публикује мтеријале из званичних извора који разоткривају злочиначко држање владе САД.

          Викиликс не краде документе, већ их добија од нформатора који више неће да трпе неморал и лажи владе Сједињених Држава.

          Шта да радимо, шта свет да чини када САД имају комплетне идиоте попут директора CIA, преседника САД, саветника за националну безбедност, министра одбране, државног секретара, амбасадора у Уједињеним нацијама, уреника New York Times, Washington Post, CNN, NPR, MSNBC?

          Кина или Русија у стању су да униште Сједињене Државе. Заједно могу да Северну Америку учине неподесном за живот до краја века. Због чега онда вашингтонски идиоти провоцирају моћне нуклеарне силе?

          Одговор: Вашингтон – то је гомила дебила који живе изван реалности. Када Сатана-2 (руска интерконтинентална ракета Сармат) стигне до Вашингтона – највећа група недотупавних престаће да постоји.

          Свет ће одахнути са олакшањем.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Goran Swe's picture
Goran Swe 00:33 20.04.2017.

 • +4
Voting is closed.

Lijepo što ste objavili ovaj članak, pisao sam vam o njemu prije 2 dana. Drago mi je zbog čitalaca koji ne poznaju opus ovog vrhunskog analitičara a privatno je izuzetno neustrašiva osoba.

Санчо Панса's picture
Санчо Панса 01:01 20.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Važno je da se počelo glasno govoriti o njihovim monstruoznim zločinima...
Rusija i Kina ih sistematski odrađuju, svaka na svoj način, a imaju i nekoliko zajedničkih oganizacija kojima će ubrzati urušavanje ovih zlikovaca koji dva i po vijeka uništavaju živote ostatku svijeta.

raikkonen1's picture
raikkonen1 02:07 20.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

cekicima od po 200 grama...izudarati ove debilcine po 100 i kusur puta po tintari ko onom pukovniku spijunu usaf koji je stavio kinesku ambasadu na listi meta..pa mu od glave ostalo kup mozga izdrobljene lobanje i malo kose..sve to u pihtijastom stanju...znaci kinezi nisu hteli macolom pa da ne oseti nista vec su ga dobro rascopali..a i njegova zena je prosla 'dobro'..u invalidska kolica ...fikus!

sloba.dragicevic@gmail.com's picture
sloba.dragicevi... 12:40 20.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

И док веродостојна светска елита све више устаје портиву универзалног зла Запада и њихових лидера. актуелне власти Србије од 5.октобра 2000. до данас, својим постојањем легализују то зло. И верно служе том злу савким својим чином и ставом.
Нажалост стање духа у Србији је такво, а ту су га довели баш поменути властодршци, да од оних који се изјашњавају на изборима те западне слуге добијају највише гласова. Родољуби најмање. Ето на последњим изборима два ''демократска'' западоида, добише од целокупног бирачког тела Вучић 30%, а Јанковић 0ко 8, што је укупно 0ко 38,5 % гласова. јесте да су ту гласови и оног дела националних мањина који не воле Србе али за један квалитетан народ као што су Срби и онај део националних мањина који воли Србе, овј проценат који су добили вучић и Јанковић је огроман. Њих по квалитету не би требало ни тетке да гласају.

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 13:47 20.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Cetri najveca zlocinca,odkad svet postoji.
Niko od njih nije procesuiran.
Pola miliona Iracke dece koju ste pobili na razne nacine,
a nazvali to koleterarnom stetom,majke te dece su vas proklele
vi necete umirati vi cete se raspadati ali nikad umreti.
dakle ta americka olos ,svedoci da ovim svetom vlada Davolji zakoni,smrti,istrebljenja ljudskog roda.
Uspeli bi samo da nije Gospoda koji ce vas spreciti na tom putu zla.
Bit ce skrgut zubi ali pomoci niodkud.
https://www.YouTube.com/watch?v=GBXtFEZCVus

Нада's picture
Нада 15:25 20.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

За мене су они фашисти, као и њихови НАТО сателити, посебно што су они и Хитлера створили. Ко зна Хитлерову биографију и стварање и ширење његове Национал-социјалистичке партије, уочиће исту матрицу.
Посебно бомбардовање Србије са Енглезима `41. и са НАТО-ом `99. без икаквог реалног оправдања јасно указује на то. О другим државама-жртвама да и не говорим.

misko's picture
misko 21:33 20.04.2017.

 • +4
Voting is closed.

Posle džingis kana ovi sa zapada su ubedljivo najveće masovne ubice u istoriji, i to ne mislim da je džingis kana pobio više ljudi od njih jednostavo oni su došli poske njega,"zapadna civilizacija" to je robovlasništvo , rasne teorije , žestok nacionalizam i pre svega GLAD za krvlju. Hitler je isto tako deo i proizvod te bolesne nasilne mašine za UBJANJE , ONI ne mogu bez toga jer jednostavno MRZE SAMI SEBE a onda su im svi ostali krivi ili u blažem slučaju niža bića zbog toga.dobrota i plemenitost TAMO NE POSTOJE prvo medju njima samima a za ostale ne vredi trošiti reči.U STRAVIČNIM gradjanskim ratovima SVE te države su pobile sve što je medju njihovim pripadnicima bilo miroljubivo i mirno stanovništvo ostale su samo ubice i ta negativna selekcija se samo podizala na sve viši globalni nivo. NEMA DRŽAVE NA ZAPADU KOJA NIJE IMALA BAR JEDAN KRVAVI GRADJANSKI ILI VERSKI RAT U ISTORIJI SVOG POSTOJANJA A NEKE SU IMALE I MALO VIŠE TAKVIH UŽIVANCIJA, ALO ONI SU SE PRVO POUBIJALI MEDJUSOBNO PA KADA SU SHVATILI DA TO NE IDE NIKUDA, ONDA SU SE POBEDNICI DOGOVORILI KAKO DA OSTALE OKO SEBE POROBE I POBIJU I ODATLE DOBA NACIONALIZMA U EVROPSKOJ "SVETLOJ" ISTORIJI.OD SVETOG RIMSKOG CARSTVA PREKO TEVTONACA VIKINGA ENGLESKIH KRVAVIH KRALJEVA,ŠPANSKIH KONKVOSTADORA ILI LUDOG NAPOLEONA TO JE SVE JEDAN NIZ OGAVNIH KRVAVIH NJUŠKI KOJE SU SAMO KASAPILE I KASAPILE KROZ VEKOVE , ŠTO SVOJE NESREĆNE PODANIKE A JOŠ VIŠE "TUDJE". ISTORIJA ZAPADNE CIVILIZACIJE JE ISTORIJA KRVAVE REKE BEZ PRESTANKA. TAJ UŽAS SADA DOSTIŽE KULMINACIJU JER PSIHOLOŠKI GLEDANO GRANICA IZMEDJU UBILAČKIH I SAMOUBILAČKIH NAGONA SE GUBI KADA SE PREDJE ODREDJENA CRTA I ONI SU SAD UPRAVO KLASIČNI LJUBITELJI SMRTI I SAMOUNIŠTENJA. ČITAVA NJIHOVA "KULTURA" IZ MULTIMEDIJA UPRAVO VRIŠTI SAMODESTRUKTIVNOŠĆU KROZ OBOŽAVANJE SMRTI I RAZARANJA. ONI SU OPASNI, ŽELE DA UMRU I USPUT POBIJU ŠTO VIŠE NIJE BITNO KOGA.I TO ĆE MOŽDA DA SE DESI JER JEDNOSTAVNO TAJ PSIHOLOŠKI PROFIL NIJE MOGUĆE ZAUSTAVITI POŠTO JE U PITANJU KRAJNJE IRACIONALNA, SULUDA ŽELJA IZ IDA.I NISU SAMO 4 AMERIČKA PREDSEDNIKA RATNI ZLOČINCI BILO BI MNOGO BLIŽE ISTINI KADA BISE REKLO DA SAMO 4 AMERIČKA PREDSEDNIKA NISU RATNI ZLOČINCI I TO ONIH PRVIH 4. POSLE TOGA SU SVE TO BILE UBICE PRVO SU POBIL INDIJANCE , ZATIM MEXIKANCE , PA KUBANCE PA SU MALIO UPALI U LIBERIJU I TAKO DALJE DO IRAKA ISIRIJE.GADI MI SE SVE ONO ČIME SE ONI PONOSE I BUSAJU.

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 00:06 21.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

AHAHA Kina i Rusija su bastioni slobode ? Da, ali od nazad

misko's picture
misko 01:48 21.04.2017.

 • +1
Voting is closed.

nisu ali nikada nisu ubijali kao ova stoka, jednostavno postizali su odredjene trenutne ciljeve i stajali su tu. OVI SA ZAPADA VOLE DA UBIJAJU KAD SU U GOMILI, TAKO ME PODSEĆAJU NA ŠIPTARE ČUDO JEDNO.

Додај коментар