Јерменским отпорашима који држе базу полицијског пука остављен кратак рок да се предају

СПЕЦИЈАЛЦИ ЋЕ ПОТОМ НА СВАКОГ СА ОРУЖЈЕМ У РУКАМА ПУЦАТИ БЕЗ УПОЗОРЕЊА

        ДРЖАВНА безбедност Јерменије поставила је ултиматум наоружаној групи јерменских отпораша, која је пре 12 дана заузела базу полицијског пука, да до 17 сати по локалном времену положи оружје.

        Други део ултиматума гласи: „У супротном, припадници специјалних јединица ће - према добијеном наређењу - без упозорења пуцати на сваког наоружано лице које се буде налазило на територији пука“.

        Присталице Фронта јавног спаса Нова Јерменија, чији бојовници су упали у базу пука, истовремено су упозорене: свако ко споља покуша да без дозволе полиције уђе на територију пука - сматраће се умешаним у терористичко деловање и кривично гонити.

        Овоме је јерменска државна безбедност још додала: „Сви покушаји да се пробију полицијски кордони помоћу силе - биће онемогућени у складу са законом“.

        У синоћним сукобима „америчких демонстраната“ и полиције повређена су 73 човека (од тога - 23 полицајца), а 165 демонстраната је приведено.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Бранко's picture
Бранко 16:12 30.07.2016.

  • +32
Voting is closed.

Удрите стоку продану док не буде касно! Боље побити ту шаку јада него дозволити украјински сценарио.
Све заступнике америчких интереса третирати као издајице и уза зид!
Боље њих уза зид него грађански рат за рачун најодвратније државе у историји људског рода. Хитлер је то радио својом војскома ова багра спроводи све по систему завади па владај!
Зато према њиховим плаћеницима не гтреба имати било какве милости да сутра не страда невин народ!

Додај коментар