Помоћник хрватског министра напада све редом: папу, протестанте, атеисте, екуменизам…

ДАМИР АГИЧИЋ ЗАПАД СМАТРА „НЕХРИШЋАНСКИМ, НЕТОЛЕРАНТНИМ И БЕЗБОЖНИМ“
 

        ДАМИР Агичић, помоћник министра пољопривреде, који повремено представља Хрватску на састанцима у ЕУ, критикује атеисте, протестанте, све некатолике и оне који помажу животињама (мада је по струци ветеринар).

        Агичићеве објаве на Фејсбуку косе са Уставом Хрватске и изазивају оштре полемике у јавности, па су неки политичари из опозиције затражили да се огласи Влада Хрватске.

        Он се чуди људима који су, у име солидарности, прикупљали новац за животиње у Бриселу, уместо за људе, и проглашава Запад „нехришћанским, нетолерантним и безбожним“.

        У једној објави помоћник министра пољопривреде напада протестанте и атеисте.

        „Жалим све агностике, атеисте, протестанте и сав отпад од вјере, жалим све којима Дух свети није подарио милост да се могу потпуно предати Богу“, поручује помоћник министра.

        У другој објави, Агичић напада протестанте: „Нека они скрушено дођу у крило цркве из које су ђавољом работом изашли или нека нам не подваљују екуменизам да ослабе либерализмом свету Цркву католичку“.

        Он се противи и поступцима папе Фрање и његовим позивима за толеранцију. „Каква заједничка молитва са расколницима“, чуди се Агичић папиним иницијативама.

        Разговоре са некатолицима Агичић пореди са разговорима хрватске власти и Срба у вези са Републиком Српском Крајином.

        „За мене је то исто као да власти наше земље иду у Србију да славе дан САО Крајине“, поручује овај функционер.

        Агичић тврди да су атеисти „охоли људи, достојни сажаљења“.

        „Атеисти су не само уображени, него и једнако толико глупи“, наводи он.

        Срна

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

mrljavko's picture
mrljavko 01:09 05.04.2017.

  • +1
Voting is closed.

Tesko je to kada se neki mozak deformise uspesnim demagoskim treningom. On tada postaje neupotrebljiva siva masa u kojoj se ostvaruju halucinativne a cesto i opasne misli. Jednostavno se razboli i toj bolesti vise nema leka. To je isto kao droga i kad je nema, telo tesko pati, a poremeceni i osteceni zivci vise ne umeju da rade. Uopbrazilja u nekom izmisljenom samoodricanju i uspostavljanju neke logicke potcinjenosti, kao psa prema gospodaru, izgleda da daje neki, jedini smisao samoopstanka. Takvih ljudi se treba kloniti, jer su ludi, a nije retko da su ludi i opasni. Sve u svemu sta demagoska obuka pravi od nekada nevine tek rodjene dece. Dao Bog, nepozeleo nikome.

Додај коментар