Пензионисани хрватски адмирал Давор Домазет-Лошо: Милошевић је још жив

 ТВРДИ И ДА СУ ЕВРОПУ ПОСЛЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА ОКУПИРАЛИ АНГЛОСАКСОНЦИ

  • У предавањима хрватским професорима историје, тврди и ово: „Европа је једина цивилизација која је протјерала свога Бога, Исуса Криста. Одрекла га се 1789., за вријеме Француске револуције“

         БИВШИ председник Србије Слободан Милошевић је жив, а сандук на његовој сахрани је био празан, изјавио је саветник председнице Хрватске Колинде Грабар Китаровић, пензионисани хрватски адмирал Давор Домазет-Лошо.

         Ову шокантну тврдњу Домазет-Лошо, који је као члан Вијећа за државну сигурност сарадник хрватске председнице, недељама износи широм Хрватске, на предавањима о рату 90-их за професоре историје.

         „Он и још неколико пензионисаних хрватских генерала окупљених око Хрватског генералног збора држе професорима предавања, која су благо речено, скандалозна и изазивају мучнину. Ту се могу чути свакакве ствари, попут тврдњи да је Милошевић жив", рекао је Бранко Ружић, потпредседник СПС.

         Међутим Домазет-Лошо није био сасвим сигуран у то да је Милошевић жив, па је рекао да гарантовано није сахрањен испод липе у Пожаревцу. Сандук на Милошевићевој сахрани 2006., тврди он, био је празан.

         На предавањима се може чути и да је Тито био руски агент, као и да су Југословени највећи проблем Хрватске, а ево још неких његових изјава које преноси Ал Џазира.

         „Долазак миграната је као да вам убризгавају дрогу”.

         „БиХ је хрватска дједовина и хрватско краљевство, једино Хрвати имају право на хрватско-босанско краљевство.”

         „Европа је једина цивилизација која је протјерала свога Бога, Исуса Криста. Одрекла га се 1789., за вријеме Француске револуције. Сво зло је кренуло тада. И зато јој се то догађа. Европа је окупирана од англосаксонаца након Другог свјетског рата и зато је у дисбалансу.”

         „Све је лаж. Напад у Паризу није се ни догодио. Јесте ли видјели мртве? Нисте. Јесте ли видјели иједног сахрањеног? Нема ниједног покопа, било да се ради о жртвама, било да се ради о атентаторима, односно терористима. Имате тек неке слике, рецимо, једна је жена на слици као рањена, још један човјек полуобучен.”

         Како пишу „Новости”, лист српске мањине у Хрватској, лекције пензионисаних генерала досад је одслушало 300 наставника.

         (Телеграф.рс)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

дулебг's picture
дулебг 00:06 21.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

Нек је усташа, ал свака му је права!! Лошу за прецедника !!

Видра's picture
Видра 05:59 21.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

Вјероватно да је и истина!!!

milovan's picture
milovan 06:07 21.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

Edukacijom profesora istorije na ovaj nacin, neprocenjivi je "doprinos miru" u regionu. Ako taj doprinos "miru"u regionu ostavimo po strani, ono o francuskoj revoluciji admiral je u pravu. Na razmisljanje nagoni i njegova teza o povredjenim i mrtvima. Sahrane nisu pokazane ne samo u Parizu nego i u Nici kao i u Berlinu. Tvrdnje o Milosevicu i Bosni su gluposti na kub. To ne znaci da se nebi trebalo naucno i sa valjanim istoriskim dokazima suprostaviti,toj nakaradnoj vatikansko-ustaskoj megalomaniji.To nasi istoricari treba da cine stalno i bez uvijanja.Nema tu Bratstva ijedinstva,bilo je ono komunisticko-kominternovsko -bratstvo i jedinstvo svih protiv Srba.

misko's picture
misko 18:58 21.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

Njima nije dobro tamo, pozlilo im je očigledno i anameza te bolesti dobija nova poglavlja. Očigldeno se pogoršava stanje pacijenata tamo, mislim da će uskoro da otkriju da treba sami sebe da pobiju jer su srpskog porekla:)

CTAHKO's picture
CTAHKO 10:11 22.03.2017.

  • +1
Voting is closed.

Pročitao nekoliko njegovih knjiga. Negde na tragu Dejvida Ajka, teoretičar zavere. Uglavnom u pravu ali opsednut Srbima i srpskom agresijom na lijepu njihovu.

Додај коментар