Свет чека седам ратова, у сваки ће се укључивати све више држава

НА СВЕТОЈ ГОРИ ОВЕ ГОДИНЕ ИЗДАТА КЊИЖИЦА СА ПРОРОЧАНСТВОМ КОЈЕ ИЗАЗИВА КОНТРОВЕРЗЕ

  • Турска ће дозволити америчким бродовима и авионима да улазе у њене заливе и ваздушни простор ради наношења удара по Русији. Од тог тренутка почеће одбројавање за Турску
  • Руси ће веома брзо победити Украјинце (прецизније речено, мало ће ко од Украјинаца пристати да ратује са Русима) и биће радо дочекани од стране становништва украјинских градова. Изнад Украјине и Црног мора први пут ће се десити ваздушне битке између Руса и Американаца, а Руси ће НЕПРИКОСНОВЕНО победити
  • Америка и Израел напашће на Иран. Рат ће почети ОДОЗДО, због благослова који штити Грчку. Али рат ће се водити и у нашој непосредној близини: Албанија, Хрватска, Босна, Америка и НАТО против Србије и Русије         
  • Црно море постаће Руско језеро након што буде освојена Турска. (Турска ће бити прва земља која ће на себи осетити руско тајно СУПЕР ОРУЖЈЕ) Пошто наиђу на отпор од стране Турака и журећи да их победе док још НАТО не стигне да пружи помоћ Турској, Руси ће потпуно уништити ту земљу
  • Становништво православних балканских земаља подићи ће устанак, свргнути своје поткупљене владе и закључити савез са Русијом. То ће бити Срби и Румуни, али не Бугари. После тога Руси ће кренути на југ да помогну својим савезницима – Арапима, посебно Иранцима – у рату са Американцима
  • САД и Израел покушаће први пут да примене нуклеарно оружје, али ће их Руси неутралисати. То ће изазвати прекиде енергије и комуникација у читавом свету. Затим ће Руси ући у Египат и заузети Суецки канал
  • То ће бити могуће захваљујући летелицама нове, непознате конструкције, које личе на летеће тањире. Затим ће Руси ући на Балкан да помогну Србима против „натоваца“ који их нападају, а такође и муслиманских и католичких балканских држава, и победиће...

          НА Светој Гори је ове године објављена књижица „Надолазеће несреће“.

          Сам њен наслов довољно говори. Али, многи су већ оценили: ни краћег текста – ни више повода за разговоре, спорења и оспоравања.

          Аутор текста се не зна, а није јасно – ни са којим од светогорских стараца и монаха је разговарао. Од кога је све ово чуо и изнео у властитој интерпретацији.

          Можда и превише очекујући да му се верује на реч.

          Ово је један од апокалиптичних текстова у духу хришћанске традиције комбинован са елементима онога што су у српски јавни простор унела Тарабићева прорицања.

          У сваком случају, и сам скривени аутор – не без разлога – упозорава „Браћо, треба да будемо опрезни...“.

          Дакле: читајте са критичком дистанцом.

          Факти ће у два наставка објавити овај покушај „завиривања у блиску будућност“.

          Да будете у курсу шта се на овом „фронту“ појављује и предвиђа  

          Ево текста „Надолазећих несрећа“. Читајте:

          „На несрећу, следећих неколико недеља биће почетак последњих догађаја пре краја света.

          Од прошле године покушавао сам на разне начине да информишем пријатеље, рођаке и познанике о предстојећим несрећама. Сви они примили су моје речи с неповерењем и сматрали ме за лудог. Они нису хтели ништа да сазнају.

          То је и разумљиво – човек који је далеко од Бога никада не жели да чује лоше новости. Такав човек више воли сплеткарења, ћаскања о фудбалу, о женама, о било чему, само не о догађајима које Бог пошаље. Нажалост, ти догађаји биће истовремено њихова КАЗНА. Када сам о томе попричао са једним праведним старцем он ми је заповедио да ОДМАХ престанем да обавештавам људе.

          „Ти си дужан да припремиш своју душу“ – рекао ми је – „зато што нико не зна шта сутра може да се деси. Поуздај се у Бога и заступништво Светих, посебно Пресвете Богородице“. „Данашње генерације – каже старац – удаљиле су се од Бога и Божије благодати. Свако мисли да може све и да је способан да постигне успех без Божије помоћи  - важно је да технологије буду на високом нивоу, а новчаник пун новца и тада ће се решити сви проблеми. Али, баш тај технички прогрес ће нас уништити“!!! (Старац ми је рекао да Руси имају тајно оружје помоћу којег могу да униште читаве земље као дечје играчке).

          Браћо моја, кад сам посетио тог старца почео сам да говорим о предстојећим догађајима. Он је схватио моје намере и рекао да ми то сазнање неће донети НИКАКВУ духовну корист – ја ћу само утолити грешну човекову радозналост. ИНСИСТИРАО сам, а онда је старац рекао да о неким стварима могу да говорим (прецизније, да могу да НАПИШЕМ) оним људима који мисле као ја и исто тако су забринути. Одлазећи од старца сав сам се ТРЕСАО. Ако се и пола тих догађаја стварно деси, онда може само једно да се каже – ТО ЈЕ УЖАС!!!

          Данас или сутра, кад се приберем, обећавам да ћу вам рећи све што ми је старац рекао и шта ми је дозволио да напишем да не бих уплашио народ и изазвао талас дефетистичких расположења. (Не брините, Грчкој се неће десити ништа лоше, њене територије неће бити освојене). Али, то ће бити трагедија и казна за њене маловерне становнике, а не за земљу.

          … (изостављено) тумачити речи светих и новомученика. Али, видећи знак покајања љубав Божија веома често долази да нас утеши. (Тако је старац, свештеник у пензији, почео своје поуке.

          Иако сам на ногама од јутрос од 6ч. и веома уморан, ипак ћу почети да пишем. Кажем, „почећу“ зато што ћу писати много и дуго).

          Све о чему су писали Свети оци наше Цркве десиће се тако до последњег детаља. Старац је рекао да је био задивљен када је у младости прочитао пророчанства Св. Козме Етолског. Почео је да моли Бога (тада још не схватајући сву озбиљност молитве) да му открије када ће се десити предсказани догађаји.

          Међутим, након што је посетио Атос и разговарао са једним старцем схватио је своју грешку. Само Господ одлучује ко је достојан милости откровења. И, једном увече када се старац молио (то је било на дан када су Турци убили Кипране Соломоса и Исака) пред његовим унутрашњим погледом као филмска трака почели су да се развијају предстојећи догађаји.

          (Ја сам, браћо, сигуран да је на том месту старац сакрио од мене нешто непријатно). Пророчанства неког г-на Георгија (Ђорђа) о седам ратова, која је записао и ширио један од браће, показала су се истинитим.

          Сваки од ратова биће суровији од претходног. У сваки од ратова биће укључивано све више држава и тако ће рат захватати све више пространства земљине кугле.

          Између ратова биће и периода мира. Становништво држава увучених у рат молиће Бога за помоћ, али њихове молитве неће бити услишене.

          Становништво држава које не учествују у рату неће уразумити несреће њихових суседа, него ће уместо тога тежити рату и разарањима да би се осветили својим непријатељима.

          На крају ће рат захватити читав свет. Свуда ће завладати глад, расуло, несреће, побуне, пљачке и болести.

          Први рат био је онај који се десио у Грузији.

          Грчка ће своју војску дати под власт предстојећег изабраног Цара. Русија ће претрпети још једну провокацију – напад од стране Грузије и овога пута потпуно ће уништити Грузију. Нажалост, губици цивилног становништва Грузије биће застрашујући. Док Руси буду ратовали у Грузији, Украјинци, подстицани од стране Американаца, такође ће почети грубо да провоцирају Русију.

          Турска ће дозволити америчким бродовима и авионима да улазе у њене заливе и ваздушни простор ради наношења удара по Русији.

Св Козма Етолски

          Од тог тренутка почеће одбројавање за Турску. Руси ће веома брзо победити Украјинце (прецизније речено, мало ће ко од Украјинаца пристати да ратује са Русима) и биће радо дочекани од стране становништва украјинских градова. Изнад Украјине и Црног мора први пут ће се десити ваздушне битке између Руса и Американаца, а Руси ће НЕПРИКОСНОВЕНО победити.

          У Турској ће почети диктатура, а у то време Курди ће се подићи на устанак. Наступиће светска економска криза. Рушиће се јадан за другим економски системи држава, зауставиће се трансфери новца, настаће побуне народа из економских разлога, житељи Европе одбијаће да служе армији. (Ево главне карактеристика истинитости пророчанства: овај разговор са старцем десио се у септембру 2007.)

          Следеће године у исто време, или најкасније у октобру (заборавио сам да кажем да када говорим „следеће године“ мислим „ове године“, зато што се разговор десио 2007.)

          Америка и Израел напашће на Иран. Рат ће почети ОДОЗДО, због благослова који штити Грчку. Али рат ће се водити и у нашој непосредној близини: Албанија, Хрватска, Босна, Америка и НАТО против Србије и Русије.

          У Грчкој ће за неколико недеља пасти влада, а ми ћемо на изборе. Онда ће нас напасти хунта која влада у Турској. (Надам се да се никада неће остварити пророчанства која сам пренео, да ће се показати да је старац био у прелести, а ја лаковеран и одмах му поверовао).

          Када се десе ови догађаји упамтите две ствари: никада не издајте и никада се не одреците ХРИСТА и ОТАЏБИНЕ. (Сада је тешко време, појавило се много лажних пророка, тако да морамо опрезно да се односимо према свему што чујемо или читамо).

          Не знам може ли се и мени веровати. Нека време покаже шта је истина, а шта није. Старац ми је рекао да је онај који наводи тачне датуме – на пример, да ће се 10. јуна 2007. десити то и то, очигледно у прелести и не треба да поверујемо у те речи. Сем тога, многи расколници-староверци, који су се одвојили од Цркве шире невероватне гласине и ни у њих такође не треба да верујемо. У пророчанствима светаца може да се говори о несрећама и страдањима, али у наведено време наступа спокојство и мир. Бог воли Своје дело и даје му могућност да се поново „уздигне“. А у лажним пророчанствима говори се само о несрећама које смењују једна другу, али нема ни речи о могућности спасења.

          Наставићу сада да излажем пророчанства о ратним догађајима у свету, шта ће се десити са Грчком, посебно са нама, Грцима, и шта треба да радимо да се спасимо.

          Црно море постаће Руско језеро након што буде освојена Турска. (Турска ће бити прва земља која ће на себи осетити руско тајно СУПЕР ОРУЖЈЕ).

          Пошто наиђу на отпор од стране Турака и журећи да их победе док још НАТО не стигне да пружи помоћ Турској, Руси ће потпуно уништити ту земљу. Још пре тога Руси ће ући у Грузију, Украјину, Јерменију и Азербејџан и потиснути америчке трупе.

          На северу ће Руси упасти у земље Скандинавије – Финску, Шведску, Норвешку – и освојиће их. То ће се десити зато што ће, иако те земље формално подржавају неутралност, баш са њихових територија бити нанет први озбиљан удар по Русији, чије жртве ће бити цивилно становништво.

          Казна која ће задесити те земље ужаснуће читаво човечанство.

Старац Пајсије

          Затим ће Руси ући у Пољску, Чешку, Словачку, Румунију и Молдавију. Становништво православних балканских земаља подићи ће устанак, свргнути своје поткупљене владе и закључити савез са Русијом. То ће бити Срби и Румуни, али не Бугари. После тога Руси ће кренути на југ да помогну својим савезницима – Арапима, посебно Иранцима – у рату са Американцима.

          До тада ће после жестоких борби Американци завладати читавом обалом Ирана, али неће моћи да продру у дубину земље јер ће се Персијанци очајнички супротстављати. Руси ће прећи по читавој Персији и поразити америчко-натовске трупе. Затим ће упасти у Ирак, Сирију, Јордан, Либан, Кувајт и на крају у Израел.

          У то време САД и Израел покушаће први пут да примене нуклеарно оружје, али ће их Руси неутралисати. То ће изазвати прекиде енергије и комуникација у читавом свету. Затим ће Руси ући у Египат и заузети Суецки канал.

          Током офанзиве на Блиском Истоку руске трупе проћи ће кроз Грчку, али Грчкој неће нанети ни најмању штету. Сем тога, трупе ће веома брзо проћи кроз Грчку. Та способност да на велика растојања брзо премештају трупе, велике по бројном саставу, биће значајна предност Руса.

          То ће бити могуће захваљујући летелицама нове, непознате конструкције, које личе на летеће тањире. Затим ће Руси ући на Балкан да помогну Србима против „натоваца“ који их нападају, а такође и муслиманских и католичких балканских држава, и победиће.

          Русе ће сломити и приморати их да поделе своје снаге само једна ствар – ИЗДАЈА Кинеза.

          Иако ће у почетку Кина бити на страни Русије, након извесног времена саблазнивши се највећим у историји подмићивањем – влашћу над територијом читавог СИБИРА, Кинези ће повући своје трупе, и што је још горе омогућиће трупама савезника да Русима нанесу ударац с леђа. (Те НИШТАРИЈЕ које нису послале своју војску у помоћ Русима, сада ће их послати против ХЕРОЈСКЕ ГРЧКЕ АРМИЈЕ, која ће под вођством богомданог Цара Јована учествовати у борби у АРМАГЕДОНУ).

          Али, ту их чека потпуни пораз од небеских анђеоских сила које ће их поразити. (Браћо, треба да будемо опрезни. Свештеник је само човек, по његовим сопственим речима, са свим греховима који су могући. Било би веома недолично упоређивати га са Пајсијем Светогорцем или другим старцима који су очигледно имали дарове Духа Светога.

          Детаљно описивање војске и оружја које наводим могуће је зато што је отац лично учествовао у ратним дејствима у Кореји у звању поручника и зато другачије гледа на ратне догађаје).

          Пошто заузме трон, цар Јован ће наставити да ратује – овога пута са Кинезима. (Грчка армија заједно са неколико савезника међу православним земљама, односно 100-150 хиљада људи, против армије од 200 милиона? Зар би она могла да порази непријатеље без очигледног посредовања Господа?) Огањ који ће сићи са неба и  „истопити“ Кинезе (тако ми је то описао старац), донеће славне слуге Господње – благородни анђели.

          Кад победи Кинезе Цар ће се борити против СВИХ муслимана, прво у Азији, затим у Северној Африци. Али, још нисмо завршили о Првом рату.

          Руси ће увести трупе у Источну Тракију и азијске земље. Западне трупе искрцаће се у Албанији и Пара-игнатијевим путем (чији ће знатан део до тада бити порушен) почеће да се крећу према истоку. Али пошто ће им бити тешко да се крећу разореним путем (бомбардовани путеви, срушени мостови, стални напади Руса) они ће донети лукаву одлуку.

          Запад ће ВЕЋИ део својих трупа упутити Игнатијевим путем код нас у Грчку. То ће се десити, прво, зато што ће Грчка бити неутрална држава и њени путеви неће бити разрушени, друго, Грчка ће бити неформални савезник Русије.

          Руси неће нанети удар по „савезној“ и пријатељски настројеној држави. Тако ће се и десити. Али, савезници ће страшно мрзети Грке зато што нису ратовали против Руса и зато нису имали никакве штете, док ће код њих на Западу њихове сопствене земље  бити практично уништене, а многи њихови блиски погинути.

          Тешко Грцима који им падну у руке. Због безначајних разлога – на пример, због одговора на питање, је ли близу или далеко град, које ће они постављати сваком сељаку или пастиру – Грке ће мучити самртним мукама. Западне војске ће одступати од свог пута и нападати на велике и мале градове.

          Поновиће се све подлости Крсташког похода. Западни војници пљачкаће куће, силовати жене сваког животног доба, убијати људе, палити ХРАМОВЕ. Изругиваће се над свештеницима, несреће ће долазити једна за другом, зато што ће чим оде један западни одред одмах за њим на то место доћи следећи…

          Једини спас биће бекство у планине или шуме. Тешко старима, трудницама, малој деци и инвалидима. Али нове крсташе стићи ће тешка погубна казна код зидова Константинопоља. (БРАЋО!!! ПРЕКЛИЊЕМ ВАС!!! Не сматрајте речи мог старца недостојним поверења. Мој циљ уопште није у томе да унесем неслогу и посејем непријатељство међу Грке, православне хришћане. Ја сам само хтео да поделим са вама неке ствари које сам сазнао пре тачно годину дана и у почетку нисам поверовао, али су их касније реални догађаји потврдили.

          Да бих све ово ради вас написао, узео сам одсуство с посла, оставио породицу и посветио овоме око 20 сати. Веома ми је жао што нисам стигао да вам напишем о благословима, о томе шта ми треба да радимо да се сами спасемо и спасемо оне који у ово не верују.

          (следи наставак)

          Превела

          Ксенија Трајковић

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари