Младен Босић упоредио Србе који су гласали за Додика са Немцима који су подржавали Хитлера

„ТАКВИ ЈОШ ОЧЕКУЈУ ДА НА ИЗБОРИМА ПОБЕЂУЈУ КОД СРБА, А ТО ЈЕ – НЕРЕАЛНО“

Младен Босић

* Новоизабрани председник Републике Српске Милорад ДОДИК: Он је изгубио још када је објавио да је за пробосанску политику. Он је од оних плаћеника што тврде да је неко други крив што је победио на изборима, а да су они у праву зато што су изгубили

___________________________________________________

       НОВОИЗАБРАНИ председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да су људи као што је некадашњи председник СДС-а, Младен Босић, плаћеници који покушавају да оправдају тај новац тако што ће тврдити да је неко други крив што је победио на изборима, а да су они у праву зато што су изгубили.

       Говорећи о Босићевој изјави у којој је подршку српског народа Додику упоредио са подршком Адолфу Хитлеру у Немачкој пре Другог светског рата, Додик је нагласио да је Босић изгубио када је 2014. године рекао да припада пробосанској политичкој структури и прихватио пробосанску политику.

       - Шта очекујете од тих људи, да добијају изборе код Срба? То није могуће, то није реално - каже Додик и додаје да то говори да су они изопштени из јавности и да нису у реалном свету.

       - То су плаћеници који покушавају да оправдају тај новац тако што ће тврдити да је неко други крив што је победио, а да су они у праву зато што су изгубили. То је невероватно, али има таквих - нагласио је.

       Члан Председништва СДС-а у оставци Младен Босић јуче је, у програму телевизије Н1, коментаришући изборне резултата и оставке председника и чланова Председништва СДС-а, упоредио подршку коју је Милорад Додик добио од српског народа у Републици Српској са подршком коју је имао Хитлер у нацистичкој Немачкој.

       https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=492570

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари