Додик у Загребу са Милановићем и Пленковићем

РАЗГОВАРАО И СА МИТРОПОЛИТОМ ЗАГРЕБАЧКО-ЉУБЉАНСКИМ ПОРФИРИЈЕМ

       СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик борави у у званичној посети Загребу, гдје ће се састати са председником Хрватске Зораном Милановићем и председником Владе Хрватске Андрејем Пленковићем.

       Састанак Додика са Милановићем почео је у 16 часова, а са Пленковићем у 17.30, саопштено је из кабинета српског члана Председништва БиХ.

       Српски члан Председништва се састао у 14 часова са Његовим високопреосвештенством митрополитом загребачко-љубљанским Порфиријем.

Џаферовић: Додикова посета загребу је - приватна

       ПОСЕТА српског члана Председништва БиХ Милорада Додика Загребу и најављени сусрети са председником Републике Хрватске Зораном Милановић и премијером Андрејем Пленковићем немају било какве везе са Председништвом Босне и Херцеговине, нити за државу Босну и Херцеговину значи било шта - став је председавајућег Председништва Шефика Џаферовића.

       "Реч је о приватној посети коју је прихватио званични Загреб, игнорирајући институције Босне и Херцеговине. То је њихов избор, као што су њихов избор и последице које ће из таквих поступака наступити", нагласио је Џаферовић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари