Додик: Писаћу Трампу, питаћу га – каква је америчка лакрдија ово што раде Палмер и остали

НАЈАВИО МИТИНГ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ, ТРАЖИЋЕ ДОЗВОЛУ ДА ГА ОДРЖИ ПРЕД ЗГРАДОМ ОХР

* „Слушао сам Трампа на Генералној скупшитни УН-а кад је говорио да поштује суверенитет земаља. А шта је ово, која је ово лакрдија? Каква је ово прича, какво је ово стављање у позицију заморчета свих нас овде од стране службеника америчке администрације овде на терену? Ти људи, Палмер и остали, све чине да добију широку међународну коалицију да би казнили РС

___________________________________________________________________

         МИЛОРАД Додик, председник СНСД-а и српски члан Председништва БиХ најавио је да ће писати Доналду Трампу, америчком председнику како би га "обавестио о раду његових службеника и БиХ".

         "Како год изгледало, можда неком смешно, покушаћу да напишем и написаћу писмо председнику САД и обавестићу га о раду његове администрације. Слушао сам га на Генералној скупштини УН-а где је говорио да поштује суверенитет земаља. А шта је ово, која је ово лакрдија? Каква је ово прича, какво је ово стављање у позицију заморчета свих нас овде од стране службеника америчке администрације овде на терену. Није ни Америка што је била. Ми смо овде у суштини експеримент неких људи који се још увек задржавају на позицијама у администрацији САД кроз ону причу о дубокој држави. Сматрамо да ти људи, од Палмера па остали, све чине да добију широку међународну коалицију да би казнили РС", рекао је Додик.

         Додик је рекао да ће као члан Председништва БиХ ступити у контакт с свим шефовима амбасадора и службеника који су у БиХ како би их питао шта они мисле о оном што раде.

         Додао је да ће организовати митинг у Источном Сарајеву и да ће тражити дозволу да се тај митинг пренесе пред зграду ОХР-а у Сарајеву.

         Одговарајући на питање о претњи смрћу гледаоца на БН ТВ, Додик је рекао да та медијска кућа продукује атмосферу у којој се такве ствари могу дешавати и додао да ту особу позива на разговор.

Оградили се и Бореновић и водитељка

         ТОКОМ емисије "Пулс" на телевизији БН у којој је гостовао председник ПДП-а Бранислав Бореновић, један гледалац, који се телефонски укључио у програм позвао је на убиство српског члана Председништва БиХ и председника СНСД-а Милорада Додика.

         Гледалац, који се представио као Саво из Немачке, укључио се како би Бореновићу поставио питање.

         "Некадашњи председник Кенеди је ликвидиран, да ли се може ликвидирати и господин Додик?", упитао је Бореновића.

         Он је рекао да није у реду то што је изговорио, док се водитељка оградила од `питања`.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари