Додик: Ово са контролним бројањем је непотребна ујдурма – ово Босни скраћује век

ДОБРО ЈЕ АНДРИЋ РЕКАО: КАДА УЂЕТЕ У БОСНУ – ПРЕСТАЈЕ СВАКА ВРСТА ЛОГИКЕ

* „Необјављивање резултата у законском року је резултат структуре БиХ и покушај да свако другоме наметне неку своју вољу, загорча живот ако је то могуће. То није начин на који БиХ може да живи дуже време. БиХ је још под снажним протекторатом странаца у покушају да очувају неку имагинацију о њој“

_________________________________________________________

         Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је да су за њега неупитни резултати избора и да све што се сада дешава представља скрнављење изборне воље народа и демократије.

       - Није било потребе за оваквом ујдурмом, а све су то показала и поновна бројања - рекао је Додик за Спутњик.

       Поводом поновног бројања гласова за ниво председника и потпредседника Републике Српске, Додик је рекао да слави од ноћи избора и да је све остало после тога спекулација.

       - На крају ће се видети да је оно што смо саопштили те ноћи било тачно - рекао је Додик.

       Додик је навео да актуелна дешавања у БиХ потврђују оно што је рекао Иво Андрић да "када уђете у Босну, престаје свака врста логике".

       - Ово што се сада дешава потврда је тога - рекао је Додик.

       Коментаришући то што у БиХ још нису објављени резултати избора, Додик је рекао да је то резултат структуре БиХ и покушај да свако другоме наметне неку своју вољу, загорча живот ако је то могуће.

       - То није начин на који БиХ може да живи дуже време. БиХ је још под снажним протекторатом странаца у покушају да очувају неку имагинацију о њој - рекао је Додик.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари