Додик: Оно од синоћ би ови у опозицији назвали перформансом, а народ - зезањем

„НИКО КО СЕ ЗАИСТА БАВИ ПРИСЛУШКИВАЊЕМ – ТО НЕ САОПШТАВА ЈАВНО“

         СРПСКИ члан Председништва БиХ и лидер СНСД- а Милорад Додик рекао је да је оно што је рекао синоћ на седници Народне скупштине у вези са прислушкивањем био перформанс.

        - Наравно да је то био дeо односа у самој Скупштини. Oнај који прислушкује - то не оглашава и не саопштава јавно. То је оно што би они у опозицији назвали перформанс или што би се у обичном народу назвало зезање - рекао је Додик.

        Министар унутрашњих послова РС Драган Лукач - након што су лидери СДС-а и ПДП-а Мирко Шаровић и Бранислав Бореновић те посланик ПДП-а у Народној скупштини Драшко Станивуковић најавили кривичне пријаве против њега и српског члана Председништва БиХ и СНСД-а Милорада Додика због прислушкивања - рекао је у Народној скупштини да нико не прислушкује посланике опозиције:

        „Тачно је да је српски члана Председништва БиХ синоћ овде водио одређену политичку игру са поједним посланицима, конкретно са Станивуковићем и Вукановићем. Они који то прате знају да се појављивањем господина Додика у скупштини дешавају такве ствари“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари