Додик: Наш народ за Бисеру Турковић и њој сличне каже: Свака ти је за шамара!

„ПОД ХИМНОМ СРПСКЕ НИКО У СВЕТУ НИЈЕ ПОГИНУО, А ПОД „АЛАХУ ЕГБЕР“ СУ ХИЉАДЕ ЕВРОПЉАНА И АМЕРИКАНАЦА“

Бисера Турковић

* Уместо да се са партијским колегама позабави исламским парадама по Бужиму, које јесу претња не само БиХ, већ целој Европи, Бисера Турковић покушава да свој отров проспе по Републици Српској и Руској Федерацији

* Ми смо председнику Руске Федерације Владимиру Путину дали орден јер нас поштује и подржава међународни споразум којим је успостављена данашња БиХ

______________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик рекао је да одлазећи министар иностраних послова у Савету министара Бисера Турковић ако не довлачи урме из Катара, онда "баца" будалаштине по Сарајеву и у томе јој је прошао цијели мандат.

       - Уместо да се са партијским колегама позабави исламским парадама по Бужиму, које јесу претња не само БиХ, већ целој Европи, Турковићева покушава да свој отров проспе по Републици Српској и Руској Федерацији - изјавио је Додик Срни замољен да прокоментарише оптужбе Турковићеве у вези са доделом ордена председнику Русије Владимиру Путин и интонирања химне Републике Српске на обележавању Дана Републике.

       Додик је истакао да под химном Републике Српске, која јој смета, није страдао нико у свету, али под узвиком "Алаху егбер", који слушамо ових дана у ФБиХ, страдале су хиљаде Европљана и Американаца.

       - Ми смо председнику Руске Федерације Владимиру Путину дали орден јер нас поштује и подржава међународни споразум којим је успостављена данашња БиХ. Како да велике европске земље објасне да у јеку санкција против Русије неке чак имају повећану робну размену са Русима? И онда смо ми лоши момци, а они добри и на страни добра - нагласио је Додик.

       Што се тиче изјаве Турковићеве да је додела ордена Путину "шамар цијелом свијету", Додик је подсетио да код Срба има изрека, која као да је настала због ње, а која каже: "Свака јој је за шамара".

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари