Додик: Док ме народ бира мене нико не треба да брани - ми не одлазимо, ми тек долазимо

У БАЊАЛУЦИ ОДРЖАН ВЕЛИКИ МИТИНГ ЗА ОДБРАНУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ „ОТАЏБИНА ЗОВЕ“

* Пред 50.000 окупљених рекао: „Милорад Додик, СНСД и наши коалициони партнери већ 12 пута побеђујемо на изборима, и нисмо се уморили. Мене не треба нико да брани, јер док ме бира народ, бићу ту за њега. Нећу никада покушати да то урадим мимо народне воље

* „Ово није народ који је спреман да изгуби слободу да би се додворио некима који ионако губе своју слободу

________________________________________________________

       MИ НИСМО народ који мрзи, који хоће нешто што није његово, Српска је земља која се воли, рекао је Милорад Додик, председник СНСД-а, са народног митинга за одбрану Републике Српске под називом "Отаџбина зове", који је одржан у Бањалуци.

       - Хвала за ову дивну ноћ, ово је још једна наша ноћ, јер имамо снагу да се одупремо свима који би мењали наш начин живота - поручио је Додик са Трга Крајине, где се окупило око 50.000 људи.

       - Милорад Додик, СНСД и наши коалициони партнери већ 12 пута побеђујемо на изборима, и нисмо се уморили. Мене не треба нико да брани, јер док ме бира народ, бићу ту за њега. Нећу никада покушати да то урадим мимо народне воље - истакао је Додик.

       Додик је нагласио да у Српској могу да живе другачији, они који другачији мисле, јер је широка за све, и нема порука мржње.

       - Ово није БиХ која мрзи Србе. Било је тешких дана, ноћи, а једино ми је било важно да се са тих састанака вратим и поручим народу: "Урадили смо добру ствар за Републику Српску" - истакао је Додик.

       Додик је истакао да је спреман на националну и личну жртву за Републику Српску и да неће дозволити да се губи снага Српске.

       - Милорад Додик и сви ми које видите овде смо заветовани Републици Српској, и нећемо одступити. Ми не одлазимо, ми тек долазимо - истакао је Додик.

       Додик је додао да у Српској могу да слободно живе други и другачији, на шта је поносан.

       - Та Српска је наш завет и остаће јер је широка за све. Није ово БиХ која мрзи Србе, неће Српску. И ово није народ који је спреман да изгуби слободу да би се додворио некима који ионако губе своју слободу - рекао је Додик.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари