Додик: ЦИК БиХ поводом штампања гласачких листића признала да је било - намештања

„УВЕРЕН САМ ДА ЋЕ КОАЛИЦИЈА СНСД СА МИЋОМ МИЋИЋЕМ ПОБЕДИТИ У БИЈЕЉИНИ“

* „Када су дали сарајевској фирми да штампа гласачке листиће рекли су да хоће, ето, да спрече да овај посао добију неке друге фирме које су раније наводно нешто манипулисале, али нико није доказао да је то било

_______________________________________________________________

       МИЛОРАД Додик, председник СНСД, изјавио је данас да Централна изборна комисија (ЦИК) БиХ нема легитимитет, што ће се тек показати на предстојећим локалним изборима и након њих, а последњи догађај у вези са штампањем гласачких листића "говори само да су намештали".

       "Када су дали сарајевској фирми да штампа гласачке листиће рекли су да хоће, ето, да спрече да овај посао добију неке друге фирме које су раније наводно нешто манипулисале, али нико није доказао да је то било. Нека раде свој посао", рекао је Додик новинарима у Бијељини.

       Подсетивши да су средства за одржавање избора обезбеђена буџетом, Додик је рекао да нема ниједног разлога да се избори одгађају.

       Додик је рекао да СНСД жели изборе и да ће их дочекати спремно, иако их је ЦИК БиХ већ угрозио, те позвао грађане Бијељине да подрже заједничког кандидата за градоначелника Мићу Мићића - ради напретка ове локалне заједнице.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари