Додик: Ако не буде погоршавања стања - ублажавамо рестрикције после 1. маја

СРПСКИ ЧЛАН ПРЕДСЕДНИШТВА БиХ: СРПСКА ПРУЖА ПОДРШКУ СВОЈОЈ ПРИВРЕДИ

* „Желим да похвалим грађане који су апсолутно разумели мјере уведене с циљем спречавања ширења вируса корона. Велика већина њих заслужује сваку врсту похвале. Ово је заједничка борба свих нас, једнако смо сви изложени и морамо да се боримо заједно

________________________________________________________________

        СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да је важно да се грађани и даље придржавају мера како би се спречило ширење вируса корона, наводећи да би, уколико не дође до погоршања епидемиолошке ситуације, те мере могле да буду ублажене после 1. маја.

        Додик је позвао вернике православне вероисповести да Васкрс прославе у својим домовима, придржавајући се мера и доприносећи очувању свог здравља, здравља својих ближњих и других људи.

        - Желим да похвалим грађане који су апсолутно разумели мере уведене с циљем спречавања ширења вируса корона. Велика већина њих заслужује сваку врсту похвале. Ово је заједничка борба свих нас, једнако смо сви изложени и морамо да се боримо заједно - рекао је Додик за РТРС.

        Он је подсетио да су у Бањалуци од последица вируса преминула три члана исте породице, те да су медицински радници учинили све да им помогну. Истакао је да сви пацијенти имају једнак третман, те да нема места политизацији у оваквим случајевима, изразивши саучешће породици.

        Додик је рекао да здравствени радници подносе велики терет у епидемији вируса корона, подсетивши да им је, у знак подршке и захвалности, обезбеђена једнократна помоћ у износу од 1.000 КМ.

        Додик је истакао да Република Српска пружа подршку привреди.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари