СНС: Нисмо криви што су функционери ДС огрезли у криминал и корупцију

НАПРЕДЊАЦИ САОПШТИЛИ ДА НАЈОДЛУЧНИЈЕ ПОДРЖАВАЈУ ВЛАДУ

У РАЗОТКРИВАЊУ АФЕРА КОЈЕ СУ РАЗАРАЛЕ ЗЕМЉУ

  • Јавна тајна је шта су све демократе уништиле у земљи током година своје владавине. Зато разумемо страх Демократске странке од отварања нових афера и процесуирања свих који су девастирали земљу и богатили се на рачун грађана

        СРПСКА напредна странка најоштрије је осудила „лицемерне покушаје Демократске странке да унизи коначно покренуту борбу против корупције, чија је перјаница председник СНС Александар Вучић“.

       У позадини њихових лажних и безобзирних навода - наглашава се у саопштењу СНС - стоје паника и страх од резултата беспоштедне борбе против криниминала и корупције у Србији. Потом се наглашава:

       „Подсећамо Демократску странку да Српска напредна странка и председник Републике нису криви због тога што су највиши страначки функционери демократа огрезли у криминал и корупцију. Није Српска напредна странка одговорна што је Демократска странка створила плодно тле за размножавање кривичних дела пустошењем џепова грађана и државне имовине зарад ускостраначких интереса и богаћења њених функционера.  

       Јавна тајна је шта су све демократе уништиле у земљи током година своје владавине. Зато разумемо страх Демократске странке од отварања нових афера и процесуирања свих који су девастирали земљу и богатили се на рачун грађана. Грађани Србије су препознали жељу, способност и истрајност Српске напредне странке да се коначно створе институције које су демократе разориле, да се грађанима врати поверење у државне органе и вера да се у Србији може боље живети. 

       Српска напредна странка још једном понавља да ће најодлучније подржати напоре Владе Републике Србије у разоткривању афера које су разарале земљу претходних година“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари