Јеленић Покрету слободних грађана: За разлику од вас - ја сам слободан грађанин

ПОРУЧИО ПАРТИЈИ СЕРГЕЈА ТРИФУНОВИЋА ДА НИЈЕ НИКАДА БИО ЧЛАН НИЈЕДНЕ ПАРТИЈЕ

         ПРЕДСЕДНИК Ватерполо савеза Србије (ВСС) Виктор Јеленић оценио је да саопштење Покрета слободних грађана (ПСГ) садржи неистине и дезинформације и поручио да никада није био члан ниједне партије.

        ПСГ је раније саопштио да је председник Србије Александар Вучић самовољно доделио новац ВСС, да се меша у послове за које није надлежан, као и да је доделом средстава из буџета ватерполо клубовима прекршен Закон о спорту.

        Одбор за образовање и спорт ПСГ је, такође, навео да је Немања Маријан, генерални секретар ВСС, члан Главног одбора СНС, а Виктор Јеленић члан странке.

        На то саопштење данас је реаговао председник ВСС.

        "Као чланови Покрета слободних грађана пре него напишете и пустите у медије саопштење треба добро да се обавестите о коме пишете, коме се обраћате, али пошто сте само анонимни чланови слободни сигурно нисте. За разлику од Вас ја сам слободан грађанин и никада нисам био члан ниједне политичке партије. Слободно размишљам, пишем, говорим и видим шта ко ради и чини за ово друштво", навео је Јеленић.

        Он је истакао да су једина његова "чланства" клубови у којима је играо у Србији, Црној Гори, Италији и Шпанији, као и националној селекцији са којом је, како подсећа, освојио две олимпијске медаље, три светске и четири европске медаље.

        "Зато анонимни чланови прво сакупите истините информације, а ја овим стављам тачку на преписку са Вама", закључио је председник ВСС.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари