Муслин: Молдавија као увертира за Даблин

РЕЗУЛТАТ ЈЕ НАЈБИТНИЈИ, БИЛО БИ ОДЛИЧНО ДА ДОБАР РЕЗУЛТАТ ПРАТИ ТАКВА ИГРА - РЕКАО ЈЕ СЕЛЕКТОР

Бранислав Ивановић и Славољуб Муслин

        Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је да све зависи од његовог тима у мечу против Молдавије у Београду у наставку квалификација за Светско првенство у Русији 2018. године.

        - Играчи су добро расположени, мотивисани и сконцентрисани, немам никакве замерке. Добро смо се спремили, пресудиће наша мотивација и верујем квалитет, брз гол би могао да одлучи - рекао је Муслин на конференцији за медије у Кући фудбала у Старој Пазови.

        Муслин наглашава да у суботу очекује потпуно другачију утакмицу у односу на први сусрет две селекције у Кишињеву.

        - Тада су Молдавци играли отворено, а ми смо их из прве контре начели. Овај меч ће бити знатно тежи. Најважније је да одиграмо како знамо и као у досадашњем току квалификација.

        Селектор је најавио да ће извести најјачи састав у овом тренутку, без обзира што четири дана касније Србија гостује Ирцима у можда кључној утакмици око пласмана на шампионат света.

        - Два дана касније играмо у Даблину и важно је да направимо праву увертиру. Резултат је најбитнији, било би одлично да добар резултат прати таква игра - рекао је Муслин, поручивши да нема дилеме око стартне поставе.

        Капитен Бранислав Ивановић нада се да би са победама над Молдавијом, али и у Даблину против Републике Ирске, национални тим направио велики корак ка Мундијалу.

        - Морамо пре свега да гледамо себе. Ако желимо да победимо морамо да се сетимо првих 20 минута из Молдавије. Брзи погодак би нам у многоме помогао, али игра се 90 минута и морамо да будемо концентрисани до краја - навео је дефанзивац Зенита.

        Ивановић је гостовање у Даблину окарактерисао као најважнији меч у историји репрезентације Србије.

        - Битно је пре тога да завршимо посао против Молдавије - закључио је Ивановић.

        Утакмица између Србије и Молдавије игра се у суботу од 18 сати на стадиону Партизана.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари