Чукарички на „Митићу”, Партизан у Суботици

ДЕРБИ МЕЧ ТРЕЋЕГ КОЛА СУПЕР ЛИГЕ СРБИЈЕ У НЕДЕЉУ ОД 20.00 НА СТАДИОНУ „РАЈКО МИТИЋ“

        Утакмицама трећег кола предстојећег викенда се наставља такмичење у Суперлиги Србије, Партизан гостује Спартаку, док Црвена звезда дочекује Чукарички.

        Први меч игра се у петак од 20.00 у Крушевцу где Напредак дочекује Радник из Сурдулице, а оба тима ће после лошег почетка првенства желети да упишу прву победу.

        Напредак је у првом колу одиграо нерешено са екипом Рада, а прошлог викенда је поражен од Чукаричког.

        И Радник је на почетку такмичења уписао реми, са екипом Вождовца, да би потом претрпео убедљив пораз од Војводине на свом стадиону.

        Фудбалери Партизана у недељу од 18.00 гостују Спартаку у Суботици, а обе екипе у тај дуел улазе са по шест бодова.

        Суботичани су на старту сезоне победили Бачку и Борац, док су црно-бели били бољи од Мачве и Јавора. Изабраницима Мирослава Ђукића то ће бити прво гостовање у новој сезони домаћег шампионата и остаје да се види да ли ће тешко гостовање Олимпијакосу у среду утицати на шампиона Србије.

        Дерби меч трећег кола Супер лиге Србије игра се у недељу од 20.00 на стадиону „Рајко Митић“ где Црвена звезда дочекује екипу Чукаричког.

        Као и у случају Партизана, и Звезда ново коло домаћег првенства дочекује после европске утакмице и гостовања Спарти у Прагу, али ће изабраници Владана Милојевића свакако желети да наставе победнички низ.

        Црвено-бели су на почетку сезоне били максимални, победили су Раднички из Ниша и Рад на Бањици, док је Чукарички поражен у првом колу од Војводине а потом је славио против Напретка.

        Максималан учинак на почетку Супер лиге Србије желеће да задржи и Војводина, која сутра од 20.00 на Карађорђу дочекује Бачку.

        Новосадска екипа је у претходна два кола победила Чукарички и Радник. Екипа Бачке, на другој страни, и даље чека прву победу, пошто је на почетку шампионата уписала поразе од Спартака и Вождовца.

        Суперлига Србије - треће коло:

 

        петак:
        Напредак - Радник 1:2 (1:1)
        Сливић 39 - Златановић 5, Мицић 61
 
        субота:
        18:00 Земун - Раднички Ниш
        20:00 Јавор - Мачва
        20:00 Младост - Рад
        20:00 Војводина - Бачка
        20:00 Вождовац - Борац
 
        недеља:
        18:00 Спартак - Партизан
        20:00 Црвена звезда - Чукарички
 
        Б92
 
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари