„Октомама“ због дугова почиње да снима прорниће

БРИТАНСКИ ТАБЛОИД САН ОТКРИО ПЛАНОВЕ АМЕРИКАНКЕ

НАЂЕ СУЛИМАН КОЈА ЈЕ 2009. РОДИЛА ОСМОРКЕ

  • „Бринем се о својој породици. Симање порнића је добро плаћен посао који ће ми омогућити да се преселим у нову кућу и коју су деца заслужила“ - рекла је Сулиман

        АМЕРИКАНКА Нађа Сулиман која је постала светски позанта кад је 2009. године родила одједном осморке, објавила је да ће снимити порно филм. За милион долара - објавио је британски таблоид Sun.

        Овакву одлуку Сулиман је донела због великих дугова. „Октомама“ - коју је штампа тако пшрозвала - недавно је банкротирала. Њена кућа у Калифорнији била је изнета на аукцију у корист кредитора, а сада ова жена са својих четрнаесторо деце живи у лошим условима.

        „Бринем се о својој породици. Симање порнића је добро плаћен посао који ће ми омогућити да се преселим у нову кућу и коју су деца заслужила“ - рекла је Сулиман.

        Како се очекује Сулиман ће почети снимање за неименовану продукцију већ овог лета.

        Сулиман је навршила 36 година, а још је 2009. године имала понуде да снима „филмове за одрасле“; посебно јој је  компанија Vivid Entertainment предлагала за учешће у једном од њених филмова за милион долара.

        Сулиман је више пута одбијала овакве понуде, да би сасвим недавно закључила уговор за публикацију фотографија за британски часопис Closer на којима се сликала обнажена.

        Како саопштава лист New York Post, без обзира на отвореност жанра предстојеће снимање филма може да буде без партнера, јер је Сулиман раније изјавлила да није спремна да пређе неке границе.

        „Не желим никога ни да такнем без пара, чак ни пољубац“ - овај лист цитира Сулиман.

        Како саопштава портал TMZ, дугови Сулиман износе од 500 хиљада до једног милиона долара.

        Сулиман је 26. јануара 2009. године родила осморке у болници Kaiser Permanante градићу на југу Лос Анђелеса. Овај несвакидашњи догађај се на телевизији и штампи много расправљао. Еуфорију, која је трајала због чудесног порођаја одједном осморо деце, смењивала су критичка расположења. Многи Американци нису схватали, зашто жена, која већ има шесторо деце, прибегава „екстремној оплодњи“ па на свет доноси још осморо деце.

        Код многих се појавила сумња да је Сулиман имала меркантилне разлоге да оволико деце доведе на свет. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари