Додик: У 2017. су нам потребни слога и солидарност, а не поделе и нереална очекивања

„СРПСКУ ВИШЕ НИКО НЕ МОЖЕ ОСПОРИТИ, ОНА ЈЕ СИГУРНО МЕСТО ЗА ЖИВОТ НАШИХ ПОРОДИЦА“

        ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик поручио је у новогодишњој честитки грађанима Српске да су данас потребни слога и солидарност, а не поделе и нереална очекивања.

        Нагласио је да је свестан тешкоћа са којима се велики број људи суочава у свакодневном животу и да ће учинити све да ојача веру у Српску и њене институције:

        „Учинићемо све да се у наредној години осећате сигурни и корисни чланови друштва, да ојачамо веру у Републику Српску и њене институције“.

        Он је нагласио да је потпуно сигуран да ће наредна година бити завршена са бољим економским резултатима, а самим тим и бољим животним стандардом и снажнијом Републиком Српском.

        „Са том жељом честитам Вам Нову годину и божићне празнике“, наведено је у честитки председника Републике Српске.

        Додик је подсетио да је Република Српска у години на измаку пролазила кроз бројна политичка и економска искушења, али да је упркос свему остала стабилна и ојачала своју позицију, саопштено је Кабинета председника Српске.

        „Републику Српску данас нико не може оспорити јер је она створена као плод тежње српског народа за слободом. Данас нам требају слога и солидарност, а не поделе и нереална очекивања, која не доносе корист никоме, осим онима који не воле Републику Српску. Ми је волимо, јер она је сигурно место за живот нас и наших породица. Због тога никада нећемо пристати да њен положај и овлашћења буду доведени у питање", поручио је председник Српске.

        Он је свим грађанима Републике Српске пожелео да им 2017. година буде боља и успешнија од претходне.

        „У том уверењу, Вама и Вашим породицама, од срца честитам Нову годину, са жељом да Вам донесе пуно здравља, среће и радости“, навео је председник Републике Српске Милорад Додик.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари