Чак 46 одсто републиканаца неће признати победу Камале Харис

АКО ЗА ПРЕДСЕДНИКА САД БУДЕ ИЗАБРАН ТРАМП – 27 ОДСТО ДЕМОКРАТА СМАТРАЋЕ ДА ЈЕ ХАРИС ПОКРАДЕНА

* Равно 14 одсто симпатизера републиканског кандидата (Доналда Трампа) спремно за „предузимање мера за поништавање изборних резултата ако победе демократе“. А 11% демократа намерава да се прикључи акцији за обарање Трампове победе

_________________________________________________________

          ОКО 46 одсто републиканаца не крије да не би признало резултате председничких избора у САД као легитимне ако победи кандидат демократа Камала Харис, објавио је                                                                                                                                                                The Hill.

          Амерички лист не крије: „Резултати истраживања показују да након избора 2020. јавност и даље има велико неповерење у изборни процес и да ће на крају довести у питање резултате који буду објављени у новембру“.

          Равно 14 одсто симпатизера републиканског кандидата (Трампа) рекло је у истој анкети да ће „предузети мере за поништавање изборних резултата ако победе демократе“.

          Анкета пројекта World Justice Project показала је да само 27 одсто демократа не би било спремно да прихвати резултате избора као легитимне ако Трамп победи.

          А 11% намерава да се прикључи акцији за обарање резултата избора.

           Према истраживању консултантске куће Morning Consult, Харис је испред бившег шефа Беле куће, Трампа, за целих шест одсто.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари