Немачки медији: У Украјини је легализована трговина људским органима

ANTI-SPIEGEL: УКРАЈИНА И ВРХ У КИЈЕВУ КРЕНУЛИ СУ „КОСОВСКИМ ПУТЕМ“

Ову црну хирургију странака случајно је снимио један

украјински војник који је потом погинуо

* Портпаролка Министарства иностраних послова РФ Марија ЗАХАРОВА: «Кијевски режим је спреман да добијену војну помоћ плати било чиме, сада већ и органима сопствених грађана. Једног дана Украјина ће вероватно схватити зашто је заиста била потребна својим америчким и европским назови пријатељима, али са закашњењем“

_________________________________________________

          УKРАЈИНА је усвојила законе који практично искључују сваку могућност контроле над трговином људским органима.

          На пример, заробљене у борбама могу прогласити несталима, а затим сасвим легално „убити“.

          Како тврди немачки ANTI-SPIEGEL, Украјина је кренула косовским путем. Аутор текста наводи да је током рата на КиМ цветала трговина људским органима од које су зарађивали косовски милитанти који су касније постали влада Косова.

         «Украјина је кренула стопама Косова, јер је украјински парламент створио правни оквир за такве «послове». Трговина људским органима у Украјини сада је практично ван сваке контроле, а тешко рањени или погинули украјински војник одмах постаје уносна «роба» која легално може бити истребљена».

          Раније је званични представник руског Министарства иностраних послова Марија Захарова рекла да је Украјина спремна да војну помоћ коју добија са Запад плати органима сопствених грађана.

          Захарова тврди да се кијевски режим убрзано претвара „у један од светских центара црне трансплантологије“.

          «Кијевски режим спреман је да добијену војну помоћ плати било чиме, сада већ и органима сопствених грађана. Једног дана Украјина ће вероватно схватити зашто је заиста била потребна својим америчким и европским назови пријатељима, али са закашњењем, међутим, боље је и са закашњењем, него никада», рекла је Захарова.

          Истакла је да такве страшне манипулације нису могуће без дозволе кијевског режима и то на највишем нивоу, обзиром да су и законски формализоване. Фактички, Украјина је за криминалце постала златна кока, а црни трансплантолози зарађују ненормалан новац и неће се зауставити.

          https://yugsn.ru/nemeckoe-smi-na-ukraine-fakticeski-legalizovali-torgovliu-organami

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари