Хилари Клинтон тврди да је од Трампа изгубила само због „колосалне руске завере“

ЧАК ТВРДИ ДА СУ РУСКИМ УЧЕСНИЦИМА ДИРИГОВАЛИ АМЕРИКАНЦИ

И УПИРЕ ПРСТОМ И - У САМОГ ТРАМПА

Хилари Клинтон

  • Председник САД јој већ одговорио и указао да лоповлуку склона Хилари Клинтон за властити неуспех криви све осим себе и одбија да призна да је била „ужасан председнички кандидат“

        МАЛО је рећи да се Хилари Клинтон - не смирује и не показује спремност да се коначно помири са поразом који јој је на председничким изборима нанео Доналд Трамп.

        Јер, управо је изјавила да је у новембру 2016. изгубила само због „колосалне руске завере“!

        Чак је изговорила да су руским учесницима завере дириговали - Американци.

        Формално је признала да у свему постоји и неки њен део одговорности, али је устврдила да није поражена због тога, него због „завере“ и изјаве бившег шефа FBI, Џејмса Комија, уочи избора да се против ње отвара истрага.

        Washington Examiner преноси изјаву Клинтонове да је Русија „претворила у оружје“ све податке који су били неповољни по њену Демократску партију.

        Замољена да објасни како су Русима „управљали Американци“, рекла је:

        „Надам се да ћемо обезбедити довољно информација за одговор на то питање. Сама нагињем према Трампу (као ономе који је усмеравао). Сматрам да је било прилично тешко то не чинити“.

        Тобожње „руско мешање“ (у изборе у САД) назвала је „случајем без преседана“.

        Трамп је на во већ одреаговао. Опет преко Twitter-а.

        Написао је да лоповлуку склона Хилари Клинтон сада за властити неуспех криви све осим себе и одбија да призна да је била „ужасан председнички кандидат“.

        Ово ново унутарамеричко постизборно заоштравање се догодило након што је руски лидер Владимир Путин оценио да се америчка унутарполитичка сцена неће смирити све док губитници (Клинтонова и Демократска партија САД) не признају свој изборни пораз. А такође: да је Трамп боље од Клинтонове схватио шта желе обични Американци...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари